Curt Fortin opnieuw volledig naakt op televisie

Acteur Curt Fortin gaat opnieuw volledig naakt op televisie. Hij is een van de zes bekende Nederlanders die meedoen aan de VIP-editie van de naakte datingshow Adam Zkt Eva. Dat heeft RTL Boulevard bekendgemaakt. Aan het eerste rijtje van deelnemers – B-Brave-zanger Cassius Verbond, Tony uit Oh Oh Cherso en musicalster Chaira Borderslee – zijn nu de laatste drie kandidaten toegevoegd: naast Fortin gaat het om zwemster Inge de Bruijn en om realityster Kasia Dolkowska.

Het is niet de eerste keer dat Fortin naakt te zien is op een van de RTL-zenders. Eerder ging hij al volledig naakt in de RTL 4-serie Voetbalvrouwen. Daarvan circuleren de beelden nog altijd op internet.

De cast van Adam Zkt Eva VIPS is nu bekend. Veel BN’ers hebben geweigerd. Er is dan ook een behoorlijke portie lef en zelfvertrouwen voor nodig om je hele lijf met de rest van tv-kijkend Nederland te delen.

Een van de weigerende BN’ers was Fajah Lourens. Zij zei eerder: “Ik vraag me af of ze het vol krijgen dat programma. Ik denk dat niemand dat wil, echt niet.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen