Coen & Sander en Evers verdelen de lijsttrekkers

Radio 538, de grootste radiozender van ons land, besteedt net als alle andere actuele media uitgebreid aandacht aan de naderende Tweede Kamerverkiezingen. Het station ontvangt de lijsttrekkers van alle grote partijen en verdeelt hen tussen de ochtendspits-show van Edwin Evers en de middagspits-show van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Ook de luisteraars van Evers Staat Op en De Coen en Sander Show kunnen straks dus niet meer om de vaderlandse politiek heen.

Mark Rutte, Lodewijk Asscher, Jesse Klaver, Gert-Jan Segers, Emile Roemer, Marianne Thieme, Sybrand Buma, Alexander Pechtold en Geert Wilders hebben hun bezoek aan de studio van Radio 538 inmiddels toegezegd.

Luisteraars van 538 kunnen een vraag voor een van de lijsttrekkers inzenden via de site van de zender. Ook stelt de politicus die in de middag te gast is bij De Coen en Sander Show een speciale doorgeefvraag. Deze vraag moet de volgende ochtend beantwoord worden door de lijsttrekker die bij Evers Staat Op te gast is.

Edwin Evers: “De gesprekken met de lijsttrekkers gaan niet alleen over politiek, ook de mens achter de politicus komt aan de orde. En natuurlijk worden ze bij ons ook even aan de tand gevoeld over hun muzikale voorkeur.”

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga: “Alle politieke kopstukken nemen hun vijf favoriete platen mee, samen vormen deze platen de politieke hitlijst.

Het 538-verkiezingsprogramma ziet er als volgt uit:

Maandag 6 maart
Mark Rutte (VVD) bij Evers Staat Op

Dinsdag 7 maart
Lodewijk Asscher (PvdA) bij Evers Staat Op
Jesse Klaver (GroenLinks) in De Coen en Sander Show

Woensdag 8 maart
Gert-Jan Segers (CU) bij Evers Staat Op
Emile Roemer (SP) in De Coen en Sander Show

Donderdag 9 maart
Marianne Thieme (PvdD) bij Evers Staat Op

Vrijdag 10 maart
Sybrand van Haersma Buma (CDA) bij Evers Staat Op

Maandag 13 maart
Alexander Pechtold (D66) in De Coen en Sander Show

Dinsdag 14 maart
Geert Wilders (PVV) bij Evers Staat Op

Evers Staat Op is elke maandag tot en met vrijdag te horen tussen 06.00 en 10.00 uur op 538. De Coen en Sander Show wordt elke maandag tot en met donderdag uitgezonden tussen 16.00 en 19.00 uur.

Foto: 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen