Chantal Janzen baalt soms van bepaalde tv-sponsors

Geplaatst op Fri 17 Mar 2017 om 15:05

Chantal Janzen is niet altijd even blij met de sponsors die verbonden zijn aan haar tv-programma’s. Dat bekent de RTL 4-presentatrice in een interview met Veronica Magazine. Bij de commerciële tv is vrijwel elk programma gesponsord, dus ook de shows van Janzen. “Het kan altijd gebeuren dat je denkt: kut, waarom heeft de producent van die film of dat tv-programma nou net díe sponsor? Want dat betekent dat ik bepaalde dingen moet doen. Maar ik denk nooit aan mijn eigen hachje.

Uiteindelijk doet Janzen wat goed is voor het team. “Vorig jaar hadden we in Dance Dance Dance een sponsor met ongelooflijk veel geld, dus dan moet je ook iets over hun product zeggen. Dat is wel zo fair.”

Janzen beseft zelf ook dat sponsors gewoon nodig zijn. “Ik wil natuurlijk zelf ook dat het programma er mooi uitziet en daar zorgt het geld van zo’n sponsor voor, dus dan sputter ik niet tegen.

Ook PR weigert Janzen nooit. Zo doet ze momenteel veel interviews voor haar nieuwe film Het Verlangen. “Ja, ik wil dat er kaartjes worden verkocht. Ik heb er een enorme hekel aan als acteurs na het afronden van de filmopnames geen interviews willen doen en daarmee de producenten of het publici teitsteam tot wanhoop drijven. Dat kan niet! Dan moet je die film ook niet doen.”

Zelf er niet alles op alles voor willen zetten, maar wel zeiken dat er niet genoeg kaarten worden verkocht. Als je trots bent op een product waar je in zit, wil je toch dat zo veel mogelijk mensen het zien.

Veronica Magazine met daarin onder meer het interview met Chantal Janzen ligt deze week in de winkels.

Foto: Avrotros
18 Reacties op “Chantal Janzen baalt soms van bepaalde tv-sponsors”


 1. Vos

  Weer een witte dame bij RTL. Waarom geen gekleurd iemand. Dat doet de NPO beter.

 2. GT

  eens met Vos.

 3. fransw

  Zo moe van ons chantalleku

 4. Vos

  @ X , En bijvoorbeeld silvania simmons dan? die heeft dan wel een kale zwarte kop maar heeft altijd wel een pruik op. En???? erg belangrijk , ze heeft steevast een zitplaats bij DWDD, Nieuwsuur en PenJ. allemaal NPO dus altijd goed. ik kan het weten want ik ben hoog opgeleid op de Amsterdamse hippie\krakers universiteit.

 5. Miepje

  Ik denk dat die nergens meer hoeft te komen voorlopig…… wat een afgang 0,0 zetels. Duidelijker kan het niet

 6. Marly van der velden lover

  @ Vos . die Sylvana Simons past mooi bij Diederik Samsom,die heeft geen vrouw meer [ alweer gescheiden voor de 4e keer] en heeft ook een kale kop en is ook nog VARA PVDA fan en lid.

 7. Anonymous

  Kapsones wijf met haar bekakte spraak.

 8. Linda

  Toch is ze wel leuk , ondanks dat ze verkeerd links is.

 9. GT

  Heb die Job Cohen die geen Job heeft ook weer bij de VARA NOS geld zien opstrijken in een zeurprogramma . Hij heeft daar eventjes 8x zoveel binnen geharkt dan Peter R de Vies. sorry de VIES.

 10. Vos

  ook valt het op dat die PVDA Vara kneusjes allemaal een rugzakje hebbe .Cohen met zijn wijf in een rolstoel ,Jette Kleinsma met dr rollator ,en kale Samsom met zijn invalide dochter PVDA propaganda maken. Bah wat een schunnig links kneuzen volkje is het toch.

 11. X

  @Vos: Ik zit iemand te verbeteren terwijl ik zelf een fout maak. Daarom zei ik sorry.

 12. Jawie

  “Het kan altijd gebeuren dat je denkt: kut, waarom”

  Ik hoef niet meer verder te lezen. De tweede quote van het jaar al van vandaag.
  Heerlijk.

 13. GT

  Dom66 dus!

 14. Max

  Dat is juist het irritante aan programma’s van de commerciëlen, dat geforceerde “terloops” noemen van de sponsors.

 15. Anonymous

  Weg met dit enge VVD vrouwtje.

 16. pieter

  en ik baal van chantal janzen

 17. Marion

  Dit is wel de aller domste uitspraak die ik in jaren gehoord heb van iemand die voor een commerciële zender werkt. Dan begrijp je echt niet hoe het werkt.

 18. Flits Bom

  Nou Marion, vlak die van jou ook niet uit.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.