Chantal Janzen baalt soms van bepaalde tv-sponsors

Chantal Janzen is niet altijd even blij met de sponsors die verbonden zijn aan haar tv-programma’s. Dat bekent de RTL 4-presentatrice in een interview met Veronica Magazine. Bij de commerciële tv is vrijwel elk programma gesponsord, dus ook de shows van Janzen. “Het kan altijd gebeuren dat je denkt: kut, waarom heeft de producent van die film of dat tv-programma nou net díe sponsor? Want dat betekent dat ik bepaalde dingen moet doen. Maar ik denk nooit aan mijn eigen hachje.

Uiteindelijk doet Janzen wat goed is voor het team. “Vorig jaar hadden we in Dance Dance Dance een sponsor met ongelooflijk veel geld, dus dan moet je ook iets over hun product zeggen. Dat is wel zo fair.”

Janzen beseft zelf ook dat sponsors gewoon nodig zijn. “Ik wil natuurlijk zelf ook dat het programma er mooi uitziet en daar zorgt het geld van zo’n sponsor voor, dus dan sputter ik niet tegen.

Ook PR weigert Janzen nooit. Zo doet ze momenteel veel interviews voor haar nieuwe film Het Verlangen. “Ja, ik wil dat er kaartjes worden verkocht. Ik heb er een enorme hekel aan als acteurs na het afronden van de filmopnames geen interviews willen doen en daarmee de producenten of het publici teitsteam tot wanhoop drijven. Dat kan niet! Dan moet je die film ook niet doen.”

Zelf er niet alles op alles voor willen zetten, maar wel zeiken dat er niet genoeg kaarten worden verkocht. Als je trots bent op een product waar je in zit, wil je toch dat zo veel mogelijk mensen het zien.

Veronica Magazine met daarin onder meer het interview met Chantal Janzen ligt deze week in de winkels.

Foto: Avrotros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen