Chaira vindt deelname naakte datingshow niet gênant

Musicalster Chaira Borderslee (41), die recent ook te zien was in de RTL 4-soap Goede Tijden Slechte Tijden, vindt het niet gênant dat ze in de lente volledig naakt te zien is op de Nederlandse televisie. Dat vertelt ze in een interview met de Privé. Borderslee is een van de zes bekende Nederlanders die meedoen aan de VIP-editie van de naakte datingshow Adam Zkt Eva. “Het is natuurlijk de puurste vorm van daten. Je ziet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt“, vertelt ze.

Toch zal de kijker straks vooral kijken om te zien hoe de BN’ers er naakt uitzien. “Dat ik met mijn bekende neus naakt op tv verschijn, vormt voor mij geen enkel probleem. Ik ken het programma, ze filmen het op een bijzonder mooie manier. Een The Blue Lagoon-sfeer. Er is dus niets ongemakkelijks aan.

Ze voegt toe: “Daarbij heb ik totaal geen moeite om uit de kleren te gaan. Als je op een podium staat om een lied te zingen, sta je bij wijze van spreken ook in je blote kont!

Ook niet onbelangrijk is dat de BN’ers weer even in het middelpunt van de belangstelling staan. “Dit voorjaar, na de opnamen van Adam zoekt Eva VIPS kom ik met een cd-single!

Het Privé-interview met Chaira Borderslee kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen