Bridget Maasland vindt blad Chantal Janzen goed

Bridget Maasland vindt het nieuwe tijdschrift &C van haar RTL 4-collega Chantal Janzen hartstikke goed. Dat vertelde ze dinsdagavond aan de desk van RTL Boulevard. Na het succesvolle tijdschrift van Linda de Mol en het lachende-mensenblad van Wendy van Dijk, is Janzen de derde RTL-blondine met een blad. Maasland vroeg Janzen tijdens een interview of ze dat niet lastig vindt. “Nee, dat heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Als je zo gaat denken, kun je denk ik net zo goed stoppen.”

Janzen wil zich in haar carrière niet aanpassen aan anderen. “Ik heb liever dat ik het probeer en het mislukt, dan dat ik het laat, omdat iemand anders het al doet.

Ze is vooral enthousiast over haar uitgave. “Ik ben volgens mij nog nooit zo trots geweest, omdat dit echt iets is vanuit mij. Je stelt je heel kwetsbaar op, van: ik vind dit mooi. Het is eigenlijk alsof je een baby baart en dat je hoopt dat mensen m’n baby niet lelijk vinden.

Volgens Maasland is &C echter geen lelijke baby, vertelde ze aan de desk. “Het stelt niet teleur. Het is echt een prachtig blad. Iedereen trekt natuurlijk gelijk de vergelijking met de andere bladen – dat begrijp ik heel goed – maar er staan echt wel vernieuwende dingen in.”

&C is anders dan de Linda en de Wendy, meent Maasland. “Ik denk dat zij meer jong, oud en nieuw talent een kans geeft. Het is door haar ogen, dus zij kijkt toch weer anders dan Wendy en Linda.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen