Brard laakt neerbuigende reacties op SBS 6-show

Patty Brard laakt de neerbuigende reacties op de avondvullende verkiezingsshow die SBS 6 woensdagavond uitzendt. Dat zegt de televisiediva vandaag in De Telegraaf. Rob Geus die Geert Wilders interviewt en Patty Brard die over het Binnenhof hobbelt: het klinkt bij veel mensen nogal komisch in de oren. Brard begrijpt dat echter niet. “Er zijn altijd mensen die daar neerbuigend over doen. Nou, dan kijk je neer op het volk“, vindt de presentatrice van Shownieuws.

SBS 6 heeft aan vijf actuele thema’s een zenderster gekoppeld. Die gaan het land in en confronteren politici met hun bevindingen. “Wij hebben een andere aanpak met het programma. Een grote groep van de Nederlandse bevolking is niet grachtengordel, maar wil gewoon in Jip-en-Janneketaal horen wat de politici gaan doen“, legt Brard uit (via Blendle).

Dat sommige mensen daarop neerkijken, vindt Brard kortzichtig. “Op het Binnenhof, waar hele schoolklassen die een rondleiding kregen met ons op de foto wilden, waren wel mensen die daarop neerkeken. Die hadden iets van: ’huh, hoezo loop jíj nou hier?’ Alsof wij geen recht van spreken hebben.”

In ons land mag iedereen stemmen, zelfs Brard. “Omdat je entertainment doet op tv wil het nog niet zeggen dat je de hersens niet hebt om je in politiek te verdiepen. Stem van Nederland is heel oprecht.”

Stem van Nederland is morgen om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen