BN’ers genieten van Roos’ roast in Pauw & Jinek

Geplaatst op Wed 01 Mar 2017 om 8:45

Bekende Nederlanders hebben dinsdag met plezier gekeken naar de manier waarop Eva Jinek haar tafelgast Jan Roos aanpakte in Pauw & Jinek: De Verkiezingen. Dat blijkt uit reacties op sociale media. Jinek leek zich flink te ergeren aan Roos. Toen hij na het praatje van D66-leider Alexander Pechtold opmerkte dat het wel de zendtijd voor politiek correcte partijen leek, bitste Jinek: “Dat is zijn opvatting gewoon. We gaan toch ook niet zeggen ‘politiek incorrecte partijen’ als u wat zegt?

Bovendien suggereerde Roos dat Jinek niet objectief is. “Leg gewoon op tafel wat het probleem is, dan hoef je geen wijverige verwijten te maken“, zei de presentatrice daarop.

Roos was een beetje gepikeerd omdat Pauw & Jinek hem confronteerde met zijn hypocrisie door oude beelden uit zijn tijd bij omroep PowNed te tonen. Nu heeft Roos zijn mond vol over normen en waarden, maar daar was in zijn PowNed-tijd niet veel van te merken.

Kijkers genoten op Twitter van het interview. “Terechte grill Roos, nu Pechtold onder grill voor alle steun D66 voor vrij verkeer werknemers en uitholling lonen EU?“, zei Nieuwe Wegen-leider Jacques Monasch.

Arno Vermeulen, chef voetbal bij de NOS, zei: “Gaat snel met de politici deze week. Na Henk Krol sneuvelt bij Jinek & Pauw vanavond Jan Roos. Wie is de volgende?

Hitzangeres Marga Bult: “Tjonge Jan Roos, wat laat jij je nu kennen en dat nare, minachtende lachje op je gezicht. Chapeau voor Pauw en Jinek en Alexander Pechtold in discussie.

RTL-Peter, voluit Peter van der Vorst: “Mooi hoe Pauw en Jinek Jan Roos aanpakten.

SBS 6-coryfee Jochem van Gelder: “Jan Roos onder schot in Pauw en Jinek. Ik zeg: ‘Pluk een roos, zet hem op je hoed. Dan is het morgen weer goed’… Misschien.

De gepensioneerde politiek commentator Ferry Mingelen zag een ‘geknakte roos’ bij Pauw en Jinek, en Jelte Sondij zegt: “Als Jan Roos na deze uitzending nog een zetel haalt weten we zeker dat oude media deaud zijn.”

Radio-dj Martijn Muijs wil alleen nog maar meer Pauw en Jinek. “Beste NPO, kunnen de vakanties van Pauw en Jinek worden ingetrokken en ze verplicht worden het hele jaar samen op de buis te zijn? Danku.

Palingzanger Jan Smit vond het ‘smullen met Jeroen Pauw en Eva Jinek’ en AD-columnist Özcan Akyol zegt: “Jan Roos wordt nu ontmaskerd als totale mafketel. Mooie televisie.”

Journalist Bas Paternotte‏ zegt: “Jan Roos klem. Slechte dag voor VNL dit.”

En Joop.nl-publiciste Hasna El Maroudi‏: “Mijn god, wat is Eva Jinek fantastisch.

Foto: VARA
100 Reacties op “BN’ers genieten van Roos’ roast in Pauw & Jinek”


 1. Groenig

  Jan Roast. Wat een fijne tv zeg! Jinek was op stoom. De heer Roos werd echt volledig afgeslacht.

 2. Huib

  Aanpakken van politici door de media is prima. Jammer dat het hier zo selectief gebeurde. Jinek en Pauw teveel bewonderend voor Pechtold. Jan Roos werd behandeld als een ongenode gast op hun afspraakje met Pechtold.

 3. snuifje

  Roos is natuurlijk een narcistische dwaas. Maar ik had toch wel het gevoel dat Pechtold iets omzichtiger en met meer ontzag werd bevraagd. Van hem zijn er ongetwijfeld ook nog wel ergens oude uitspraken of flaters te vinden, die heb ik niet gezien. En op sommige onderdelen had Roos best wel een punt. Jammer dat daar niet op werd doorgevraagd / doorgezaagd.

 4. Gonzo

  Roos heeft politiek Den Haag een paar jaar zwaar onderuit gehaald met de meest gestoorde vragen en opmerkingen, dan moet je nu ook niet piepen als ze je dat voor de voeten gooien.
  Tot zover de politieke carriere van Roos, voor zover die al was begonnen….

 5. Paut Pielusma

  Was echt genieten van een mooi aflevering; jaren niet gezien!

 6. Pieter

  Een mooiere publiciteit kan je haast niet bedenken voor Roos hij lacht zich rot !!
  Eigenlijk moet je daar geen letter aandacht aan schenken, als media
  zo help je ze alleen maar !

 7. Lizzy

  Ze was echt top! Wat een vrouw!

 8. mandy

  Zelfs RTL-Peter kijkt geen Late Night meer??

 9. Frans

  Wat vreemd was dat Pechtold niet gevraagd werd naar het foefje met die nee schudders tijdens het RTL debat

 10. Anonymous

  En toch heb ik liever Jan Roos dan de PVV en de traditionele politieke partijen. Hij is tenminste niet iemand die niet wegkijkt, zoals de rest. De rest is bang om heikele kwesties aan te pakken, bang om zetels te verliezen en dan heb ik het niet eens over goedkope migratie retoriek waar heel Nederland het nu overheeft maar over sluimerende problemen waar zelfs de PVV te bang voor is om ze aan te pakken.
  Jan Roos doet het gewoon.

 11. Jaap

  Wat weten we het weer goed die omhooggevallen hoogopgeleide BNERS

 12. Otto Groeneveld

  Ja vooral wegkijken MC, niet plaatsen hoor.

 13. Otto Groeneveld

  Eens een echte Rotterdammer neerzetten maakt die Amsterdamse gleuf met de bodemmgelijk. Maar dat doen we niet.

 14. Wolter

  Jan Roos heeft gelijk. Jinek is allesbehalve objectief.

 15. G

  Dat was nou spannende & kwalitatief goede TV

 16. Anonymous

  Hij stelt gewoon dezelfde vragen aan critici over eigen gedrag en dat is vernieuwende politiek!

 17. Frans

  wat is eigenlijk het belang wat bn..ers vinden? Heeft P R de Vries al een rea ctie gegeven

 18. noman

  Ik vond de reactie van Jinek behoorlijk over de top, inderdaad het was constant twee tegen een als zij Jan Roos onder vuur namen.
  Pechtold draaide soms geroutineerd om lastige vragen heen

 19. Anonymous

  BNers zijn
  Bang voor hun job
  Geen eigen mening
  Praten elkaar na wat ben ik goed
  Betaald door mijn belastinggeld
  Zitten met een natte broek bij DWDD

 20. Anonymous

  @Frans, laat Jan R en Peter R dit land besturen dan zal dit land een fijnere land worden om in te leven en niet zoals het nu is. Een land vol met spanning en stress.

 21. Hop

  Ben het helemaal met noman eens.
  Jinek voelt zich ook nog eens superieur!
  Beetje? over het paard getild!

 22. Anonymous

  Jinek kreeg een oorwassing van Roos.
  En Pechtold, ach ja, Pechtold.

 23. Wolter

  Vreemd dat op Twitter de meeste ON-ers er heel anders over denken dan de meeste BN-ers.

 24. Anonymous

  @

  Wolter

  BN-ers houden nu eenmaal van asieleisers.
  Allemaal hebben ze er inmiddels minimaal 1 op hun verbouwde zolder.

 25. noman

  Er is blijkbaar ineens een Jinek hype gaande en ja nu Humberto wegvalt moeten de BN-ers toch bij Jinek proberen aan te schuiven, slijm slijm

 26. Anonymous

  @anonymous 09.30 : Beetje in de war? Nog steeds geen pilletje gehad van de zuster?
  sterkte.

 27. David

  Mooi dat al die charlatans uiteindelijk toch door de mand vallen. Dat geeft hoop voor Nederland….

 28. b. gast

  Jinek en Pauw en de makers van het programma hebben zelf op 28-02-17 het ultieme bewijs geleverd van hun bevooroordeelde en NIET objectieve beleid. Het vooropgezette klaarleggen van zogenaamd negatief beeldmateriaal van, het onevenredige aantal pro’s en contra’s van het publiek, het niet laten uitspreken van, het kwaad worden op, het niet reageren op de inhoud van de één en het georganiseerde volledig laten uitspreken van, geen kritische vragen voor, aangeven van inschoppertjes aan, applaus van de gasten voor de ander.
  Zij hebben met deze uitzending precies bewezen waarom veel onbekende Nederlanders de staatsmedia niet meer kunnen vertrouwen.

 29. magere marc

  De lul van de huishoudbeurs kan weer terug naar waar hij hoort. De huishoudbeurs dus. En terecht.

  Zijn rechts klagende borrelclubje kan terecht bij thierry baudet. Want hoewel ik het niet helemaal met baudet eens ben moet ik toegeven dat baudet wel een goede politicus is.

 30. Anonymous

  Maar niet voor jou, David.
  Ik zou je keppeltje binnenkort maar niet meer op doen met al die gestoorde islamieten in ons mooie land.

 31. Anonymous

  @David Charlatans dat zijn al die zogenaamde deugende bn’rs.

 32. Mike

  BN’ers houden van asielzoekers want ze wonen er nooit bij in de straat. Sterker nog, ze komen in geen jaren bij ze in de buurt.

 33. Frans

  Maar in ieder geval fijn dat we weten wat Marga Bult ( wie is dat eigenlijk) denkt.

 34. Anonymous

  Frans, dat is een H0ER.

 35. Annoniemus

  Jan Roos heeft jaren gepist en gepoept in de ruif waar hij nu uit wil eten , tja dan moet je ff stil zitten als je geschoren word !!!

 36. Edmond V.O. Katusz

  @b.gast
  Dat heeft u zeer mooi verwoord! Dank daarvoor.
  .
  Hier tevens een fraai voorbeeld van BN-ondersteuning door de Mediacourant. Schuif BN naar voren en je scoort en zo houd je hen aan het werk en valt er iets te melden door de Mediacourant zelf. Samen in het publicitaire bed. Soort kruisbestuivinkje.
  .
  Inderdaad was Jan Roos vroeger een soort clownjournalist en schopte tegen veel aan en had een stevige mening. Nou dat hebben meer komieken. Let op, zelfs bij Pauw en Jinek zit er een komediant aan tafel, dus wat zeuren ze die twee journalisten.
  .
  Sinds hij in de politiek is gegaan gedraagt Jan Roos zich anders, die rol van terrorjournalist heeft hij afgelegd en doet normaal, met af en toe een grap zoals hij na het verhaal van dhr. Pechtold het had over “zendtijd voor politiek correcte partijen”.
  .
  Toe gebeurde er iets interessants. Mevr. Jinek zette haar journalistieke masker af en als door een adder gebeten schoot zij uit en kenmerkte zichzelf als een VNL/Jan Roos-hateres. Volkomen verkeerd.
  .
  Al die BN die zich uitspreken. We weten het; iedere zichzelf respecterende BN heeft per definitie verstand van politiek en is gezien zijn BNschap gerechtigd om, eerder dan de gewone burger, zijn “belangwekkende” zegje te doen.
  .
  Mag hoor
  .
  Van mij mag bijv. “hitzangeres” Marga Bult van alles vinden en beweren, maar dat de media, zoals hier, er aandacht aan besteden omdat ze een BN is, is flauwekul.
  Sub omni canone! Edmond V.O. Katusz

 37. Anonymous

  @magere marc, die franse thierry baude (kopie van wilrs) zit gewoon angst te zaaien in dit land. En nu heeft meneertje thierry baude het over ” we geven ons land weg.”
  Kijk met dit soort fratsen kom je er niet in de politiek. Daarnaast is Roos een intellectueel en thierry baude niet!

 38. Edmond V.O. Katusz

  Kreeg volgende reactie na op reageer geklikt te hebben na reactie op BN’ers genieten van Roos’ roast in Pauw & Jinek:
  .
  “Edmond V.O. Katusz De door u geplaatste reactie wordt automatisch vastgehouden voor moderatie. In veel gevallen komt dat omdat een woord is gebruikt dat veelvuldig wordt gebruikt door mensen die de reactiemogelijkheid misbruiken. Uw reactie wordt zo snel mogelijk gemodereerd.”
  .
  Ben toch zo benieuwd naar dat woord.
  Zou dat graag te weten komen, dan kan ik mijn andere reacties voorshands proberen te kuisen opdat de moderator minder werk heeft.
  .
  Mochtt mijn mogelijk kwalijke reactie door de moderatie komen, dan kunt u gevoegelijk deze reactie verwijderen
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz
  .

 39. G

  Sub omni canone is te ingewikkeld voor M C …

 40. joost

  Jinek was onbeleefd tegen haar gast Jan Roos.

  Volkomen terecht verweet Jan Roos haar niet objectief te zijn, dat was toch duidelijk te horen en te zien. En toen werd ze lelijk en vals.

  Ze hadden ook een oude film van de ex veilingmeester Pechtold kunnen laten zien, toen die Wilders een nazi noemde.
  Altijd flauw om oude filmpjes te laten zien van iemand die destijds en toen een andere plaats en carrière had.
  Het geeft haar partijdigheid aan en ook dat ze tot die linkse grachtengordelkliek behoort.
  Uit het feit dat haar kijkcijfers de laatste tijd goed zijn, denkt zij dat zij onaantastbaar is en gedraagt zich arrogant en hoogmoedig.
  Ik zag ook een echte karaktertrek van haar , n.l. dat zij gewoon vals is.
  Dat zij ook nog een fan van Pechtold is bleek wel duidelijk.

  Ik denk dat het ook een opzetje is geweest waarvan Pechtold op de hoogte was en die kon zich dus als “staatsman” uitleven.

  Heel flauw.

  Voor iemand die niet links is, is eigenlijk geen plaats bij Jinek en Pauw.
  Mijn conclusie is al heel lang dat het linkse bolwerk bij de NPO=Vara hoe dan ook gepromoot moet worden.
  Maar kijk maar eens hoe de vvd en pvda er een rotzooi van gemaakt hebben .

 41. David

  @ Joost

  Kan het voortaan in 1 alinea?

 42. Anonymous

  Het mooie van dit interview is dat Jan R wel de moeite genomen had om daar te verschijnen. Anderen zijn hier te huiverig voor. Dit zegt al genoeg.
  Dappere mensen zijn nergens bang voor en durven wel de confrontatie aan te gaan. Dit soort mensen zijn pas sterke leiders.

 43. Anonymous

  11:05

  Turkje, te huiverig?
  Kuzukñeus!

 44. Ron

  Geweldige TV waarvan ik eerst nog dacht, wat een eenzijdige tafel alleen maar rechts inclusief de cabaretier. Maar het was nu al de mooiste aflevering uit deze reeks talkshows van Pauw & Jinek.
  Wel jammer dat ze Pechtold niet aanpakte, maar ja dat is niet geheel vreemd aangezien Pauw maar ook Jinek sympathieën heeft voor die club van hem….Dus het was een mooi aanval op Jan Roos, maar had Pechtold ook kritisch aangepakt. Wel zo eerlijk!

 45. Bart M.

  In dit programma wordt aangetoond hoe niet onpartijdig Eva en Paul journalisten zijn.

 46. arie

  @David.

  Je behoort wellicht tot die Nederlanders, die op latere leeftijd hebben leren lezen.

  Ben het wel met joost eens.
  Ik hou niet van valse wijven en Jinek is er een en natuurlijk is het vals als je tevoren negatieve oude filmpjes klaar maakt en daarmee wil scoren.
  Flauw van Jinek en Pauw.

 47. Anonymous

  Bart M. o.n.g.o.o.l
  Paul?

 48. Wolf

  Dankzij den linksche NPO wc eenden gaat Roos met zijn zetelrovers flink door de mangel. Die zetels gaan dus mooi naar de SGP ,FVD ,en PVV. Hartelijk dank , Rooie Jinek.

 49. Anonymous

  @Wolf, echt niet hoor, dat had je gewild, he?
  Ik ga echt niet stemmen op partijen die de media ontwijken.

 50. kampie

  Ron
  woensdag 01 maart 2017 om 11:08

  Martyijn Koning rechts? Ja en in Engeland rijden ze ook rechts zeker

 51. VanDer

  ….Het goedkope slavische karakter in het algemeen komt Jinek dan toch nog even goed van pas? En Jeroen zou zich eens moeten laten controleren op beginnende geestelijke aftakeling, want de man begint vreemde trekjes te vertonen in zijn gezicht.

 52. Gallus

  Weerzinwekkende uitzending.
  Plotseling weet men (Jinek, Pauw, en vooral Pechtold) niet meer het verschil tussen grappen maken en beleid.
  Hoe kan men zo diep zakken!
  Iemand (wie dan ook) serieus afrekenen op grappen.
  MOCHT Roos het niet opnemen tegen discriminatie van homo’s omdat hij er ooit grappen over maakte?! Huichelaars!
  En dan Pechtold, een corpsbal nota bene; en die zal nooit sexueel getinte grappen hebben gebraldbij Minerva? En daar is het nog maar de vraag of het wel grappig was!
  En nu welk meneer Pechtold de grootst mogelijke emotionele verontwaardiging bij zichzelf op omdat hij wil scoren door misbruik te maken van grappen uit iemands verleden?!
  Allemaal laagste niveau.
  Wat overigens weer niet netjes was van Roos was dat hij beweerde dat Krol het verschil niet WIST tussen WAO en AOW! Het was natuurlijk een vergissing.
  Het lijkt wel of we geregeerd gaan worden door bloedhonden.
  De evidente en huichelachtige politieke correctheid van Jinek en Pauw, eveneens met veel emotionele moraliteit was ook ontmoedigend.

 53. Ron

  @kampie: Koning stemt ook D66…

 54. Wolf

  p.s. DOM66 wil meer belastinggeld storten naar die Staats TV en daarom staan Jinek en rooie Pauw pal achter hun subsidie slurpende partijtjes. DOM66 wil 1 miljard euro erbij voor de Staats zender. Alle andere partijen behalve de extreem linksjes die toch in de minderheid zijn en blijven , willen diep snijden in die miljonairs van de rooie NPO inkomsten.

 55. Wolf

  @ Anonymus 11.25 uur , Media ? u bedoelt zeker de Soros meelopertjes. Media hebben we niet bij de NPO. Het is 1 pot vieze incest .

 56. Wolf

  Een stem op links is een nutteloze weggegooide stem. Ook moeten we Roos en zijn vreemde kornuiten en weglopende PVV’ers de afgrond inbrengen. Kost alleen maar stemmen die anders naar de SGP, FvD , SP, PVV en CDA zouden gaan.

 57. E. Hartsma

  Jinek kan de weelde van een maandje goede kijkcijfers niet dragen. Ze wilde zich echt bewijzen richting Jan Roos. Ze dreigt een naar mens te worden, net zoals het Paul de Leeuw is vergaan.

 58. Sven L.

  Was zeker spannende tv.

  Kritische noot; Jan Roos is natuurlijk een vreemde figuur, maar hij kaartte terecht het onderwerp aan. Door persoonlijk te worden werd het onderwerp de nek omgedraaid (ook door Jinek) en sloeg de hele discussie dood. Jammer en onnodig als je het mij vraagt. Jinek moet beter weten en had terug moeten komen op het onderwerp waar ze het over hadden.

 59. Anonymous

  @Wolf: “Een stem op links is een nutteloze weggegooide stem.” Gelukkig heb jij er geen verstand van zo blijkt…

 60. Gallus

  Wat nog meer karakterloos is en was……..
  Iemand beschuldigen en vervolgens door de verdediging heen praten en blijven beschuldigen.
  Met drie man gelijk luidkeels beschuldigen en de verdediging niet aan het woordlaten.
  Het gebeurde bij Jinek en nu ook Pauw.
  De TOONvan Pauw; “reageer daar eens op!” Zeer geringschattend als een inquisiteur van de correctheid. Het morele niveau van “correcten” is vaak beneden de maat!
  Pauw! laat je niet meeslepen in dit hetserige gedoe!
  Jinek en Pauw onderschat het onderscheidingsvermogen van de bevolking niet ook al staan of zitten de bezoekers op de achtergrond te brallen!

 61. Anonymous

  Terecht die Jan Roos kan je niet serieus nemen.

  Zit een beetje te huilen over normen en waarden van Nederland terwijl hij zelf van dat soort trash TV heeft gemaakt en allemaal leugen verspreidt heeft op de radio.

  En lekker beetje populistische onzin uitkramen nu. Net zo’n idioot als Wilders.

 62. Aart

  @Ron, de Koning stemt niet. Is algemeen bekend. Misschien je even iets beter informeren alvorens je onwaarheden verkondigd.

 63. daisy

  Vieze snol Jinek. Objectieve houding als journalist was ver te zoeken, voor opgezet stukje interview met tonen van filmpjes van Roos als ex-powned verslaggever, zo doorzichtig. Eerst Henk Krol helemaal decimeren, nu Roos, wie is de volgende? Baudet of toch Buma?

  Echte problemen rondom immigratie, islam werden niet besproken. Pechtold is wolf in schaapskleren en een totaal gevaar voor de NL samenleving met zijn wegkijkgedrag. Staat samen met Klaver voor het nog meer binnenhalen van miljoenen asielzoekers. Pleegt roofmoord op NL verzorgingsstaat en belastinginkomsten.

 64. Wolf

  @ Aart 13.50 uur. Trix heeft altijd haar voorkeur laten blijken. Zich te omringen met linkse hobby’s. Ze is immer een marionet geweest van het Groenlinkse PVDA volk.3 en 1\2 miljoen Nederlanders die niet links zijn heeft ze altijd weggezet als oud vuil. En maar de linkse pop uithangen met haar hoofddoekjes op haar Koninklijke hoofd. Neen , dan de Koninklijke Hoogheden wijlen , Emma ,Wilhelmina en lieve Juliana . Dat waren echte Vorsten

 65. Anonymous

  @ Wolf je kende ze allemaal persoonlijk?

  Hou toch op met je populistische onzin.

 66. Anonymous

  wolf/walter heeft wel heel veel vrije tijd.

 67. Anonymous

  Heeft natuurlijk geen baan en geeft buitenlanders daar de schuld van.

 68. Anonymous

  Eva moet wel oppassen anders heeft ze straks een lege tafel,Pauw weet dat en is wat voorzichtiger.

 69. Bart

  Echt geweldig zo`n spreekbuis van de macht. Toen Roemer van de week zijn zegje wilde doen werd hij afgekapt en moest hij niet zo ongezellig doen volgens de gespreksleiders. Dat is geen journalistiek.

 70. Henk II

  Op zich wel interessant: Wilders valt door de mand door de media te ontlopen, Roos valt door de mand door in de media te komen.

 71. Jeep

  Volgens mij is het publiek vernederen van gasten in haar show, Jinek’s nieuwste euforie. De enige manier waarop zij kan scoren kennelijk….

 72. Henk III

  “Wijverige verwijten”??? Nogal seksistisch van die Jinek.

 73. Ron

  @Aart: beter lees je eens beter…Ik had het over de cabaretier Martijn Koning die gisteren bij P&J te gast was.

 74. Kees D

  Toen VNL Jan Roos naar voren schoof als lijsttrekker heeft die partij zelf bij de Tweede Kamer gemeld dat Roos journalist is geweest. Dat staat dan ook te lezen in Roos’ biografie, verstrekt door de VNL. Nu in een live-uitzending dit luidkeels ontkennen? Het houdt maar niet op met die #alternativefacts.

 75. Wolf

  @ Anonymus 14.30 uur . Ik werk reeds vanaf mijn 18e jaar en werk hoofdzakelijk s’avonds en s’nachts inclusief feestdagen en 1x per 3 weekenden daar ik meer een avond \nacht mens ben.

 76. Wolf

  @ Anonymus 14.32 uur ,ter correctie wil ik u vermelden dat bij mij en mijn bloedverwanten 180 jaar Joods\Algerijnsch\ Duits\Veenkolonie Nederlands Hugenotenbloed door den aderen stroomt!!! Onze familie heeft verder Indisch ,Portugees ,Zuid Moluks en Frans bloed ingetrouwd in de loop der 100 jaar daarop. Dus kom me niet aan met die dooddoener met ‘buitenlanders ‘alsof ik tegen onszelf ben. In het huidige Nederland is het goed vertoeven voor ons.

 77. Wolf

  @ Henk II 14.32 uur. Grappig ja.

 78. Wolf

  2 Anonymus 10.19 uur , Dat hebt u mis . Thierry Baudet is van Hugenoten afkomstig. U moet beter uw huiswerk doen voor u wat rond bazuint en opschrijft. De Volkskrant is ook goed in het rondstrooien van NEP nieuws.

 79. Wolf

  @ Anonymus 10.19 uur , Dat hebt u mis . Thierry Baudet is van Hugenoten afkomstig. U moet beter uw huiswerk doen voor u wat rond bazuint en opschrijft. De Volkskrant is ook goed in het rondstrooien van NEP nieuws.

 80. Kees D

  @Wolf (14:14 en 15:50) Die ‘lieve Juliana’ stond juist bekend om haar pacifistische denkbeelden en linkse sympathieën, tot groot ongenoegen van Luns en haar echtgenoot en verbazing van het Amerikaanse parlement, toen ze dat toesprak tijdens een staatsbezoek. #alternativefacts

 81. The Bitch Is Back

  Slechte beurt of niet van Roos, maar och jee, wat was het gisteren weer “onafhankelijk journalistiek” bij de staats tv!
  En dan al die “twitterende zogenaamde BN’ers!
  Of hun mening er toe doet, hahahaha

 82. The Bitch Is Back

  Als mijn menig er wel toe doet, hahahaha

 83. Vlugge Japie

  @b. gast

  Jij hoorde het waarschijnlijk niet met je bevooroordeelde hoofd, maar er werd flink geapplaudiseerd toen Roos Jinek niet objectief noemde.

 84. Anonymous

  Vnl kiezers stem PVV deze clown is ongeschikt
  Die partij is opgezet uit rancune tegen de PVV

 85. Gallus Schijtsmoel

  @Gallus

  Weet je wat karakterloos is? Ten onrechte beweren dat er met drie man gelijk luidkeels werd beschuldigd.

 86. Daisy Schijtsmoel

  @daisy

  Iedereen die beweert dat Klaver en Pechtold miljoenen asielzoekers willen binnenhalen liegt nog harder dan Wilders. EN dat is knap.

 87. Anonymous

  Shit gek, die Wolf is echt compleet van het pad af!

 88. Van Leemhuyzen

  Waar was het bandje met blunders en onhandige uitspraken van Jinek en/of Pechtold? Simpel scoren zeg, daar zouden ze bij RTL jaloers op zijn. Of willen ze Pownews kopiëren?

 89. huyiaes

  Van Leemhuyzen, hou je pedobakkes!

 90. Mevr. Krengerink

  Jinek had zeker haar maandelijkse periode en Pauw is een slaapkop die miljonair is van onze belastingcenten met zijn gezever.

 91. Mevr. Krengerink

  Huyiaes, krijg een stuip, pokkelijer!

 92. lvs2015

  Oe heerlijk de hypocrisie van Pauw en Jinek die andermaal hun voorkeur laten zien en rood = links gerelateerde voorkeur. Waarom wordt een raciste als ‘Haat’Vana Simons niet zo aangepakt? Nee, dat doen wij niet stellen wij van die half zachte vragen omdat ze toch bewondering oogt onder het gutmenschen volk.

 93. slordighoor

  ¨joost
  woensdag 01 maart 2017 om 10:50

  Jinek was onbeleefd tegen haar gast Jan Roos.

  Volkomen terecht verweet Jan Roos haar niet objectief te zijn, dat was toch duidelijk te horen en te zien. En toen werd ze lelijk en vals.¨

  ——————————————————————————–
  @joost: heb jij het gesprek wel helemaal gezien ?

 94. michel

  Vooropgesteld, een aantal grappen van door dhr. Roos gemaakte grappen acht ik smakeloos.
  Maar dat mag voor Pechtold m.i. geen legitimatie zijn om Roos vervolgens te demoniseren door hem het recht te ontnemen nog maar iets over seks-gerelateerde zaken te zeggen, in dit geval over homo-haat en geweld.

  Pechtold: “Seksualiteit is iets privé, ook voor een premier. En degene die daar meent nieuws over te moeten maken gaat onder het niveau en zet zichzelf buiten elke discussie over dat onderwerp.”

  Een D’66/Pechtold jij-bak: D’66 heeft ooit beweerd heeft dat het qua aantal migranten uit Oost en Zuid-Europa zou meevallen, de praktijk heeft intussen anders uitgewezen, dus zou D’66 het recht verspeeld hebben nog iets over het onderwerp immigratie te mogen zeggen?!

  Waarbij ik nog de kanttekening maak dat smakeloze grappen maken van een totaal andere orde zijn dan de plank volledig misslaan.

 95. Michel Schijtsmoel

  @michel

  En ja hoorrrr, daar hebben we ‘m: “demoniseren”!

 96. J.Plompere

  Leuk he Jinek en Pauw, om Mijnheer Roos zo te kakken te zetten. Jullie maken je wel heel erg impopulair, maar ja voor dat geld wat jullie verdienen? Mijnheer Pechthold of te wel Pechman moet zich wel heel erg in zijn nopjes gevoeld hebben.
  Vooral u mevr; Jinek, dat een omroep u nog wilt hebben.

 97. michel

  @Michel Schijtsmoel

  Ja, Pechtold is inderdaad aan het demoniseren.
  Maar ik had ook kunnen stellen dat hij gebruik maakt van een drogreden. Of specifieker, Ad hominem. En/of een jij-bak (Tu quoque). Om te illustreren hoe belachelijk dit laatste is, gebruik ik er zelfs eentje. Om te laten zien dat het niet mijn redenering is heb ‘mijn’ jij-bak voorzien van ?!-teken.

  Wikipedia: Demoniseren is het doelbewust negatief afbeelden van een zaak of persoon, met als doel de mening van anderen over het onderwerp te beïnvloeden. Het onderwerp wordt als het ware als een demon of iets demonisch voorgesteld. Demoniseren is een vorm van propaganda en de term demonisering heeft daardoor een negatieve klank.

 98. Anonymous

  Prachtige tv. Prima inhoudelijke kwaliteits journalistiek van Jinek en Pauw.

  Wat is die Roos een domme Doos. Werd feilloos gefileerd door Jinek cs. Roos dacht even de bijdehante jongen van Pown te gaan uithanken en jaar hoor hij struikelde over de eigen benen.

  Wat een pover mannetje die Roos.
  Wat is er toch mis in onze democratie als Roos, Wilders en nog 20 van die nietszeggende roeptoeters die denken ons te kunnen vertegenwoordigen in de 2de kamer. Intellectueel hebben ze het vermogen van een kale rat.

  Gelukkig zijn er ook nog partijen en vertegenwoordigers ervan, waar echt wordt nagedacht hoe we met dit land verder moeten.

 99. toxilogic

  Lichtende reacties alweer, even ter informatie Eva is een VVD kutje, zoals zovele dames die in Leiden gestudeerd hebben, toegegeven het gebeurd wel eens dat die naast de pot piesen en D66 stemmen, maar linkser wordt het echt niet.

 100. b. gast

  Ondanks dat ik altijd een linkse kiezer ben geweest, kreeg ik plaatsvervangende schaamte over de bevooroordeelde opzet en de manier waarop Jan Roos door de hele cast en uitgekozen publiek bij voorbaat gefileerd werd door een bijna hysterische Jinek, een arrogante Pauw en een hypocriete Pechtold. Misselijkmakend! Deze uitzending was gewoon pure reclame voor de PVV en andere rechtse partijen. Ik moet zeggen dat WNL dan een verademing is als fatsoenlijke integere neutrale omroep. De VARA valt steeds meer door de mand!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.