‘BinnensteBuiten vaste waarde geworden op NPO 2’

Het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten heeft zijn plekje veroverd in de programmering van NPO 2. Dat stelt Michel Nillesen, manager tv bij de omroep, in een persbericht. De opvolger van het legendarische Man Bijt Hond is sinds eind 2015 elke werkdag om 18.50 uur te zien op 2. “BinnensteBuiten is een vaste waarde geworden op de vroege avond van NPO 2. Het team van experts weet door hun passie en kennis de kijkers elke avond weer te boeien en te verrassen”, zegt hij.

In BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks getrakteerd op een ‘gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur’. Vandaag maakt de omroep de komst van een nieuwe expert bekend: Lendl Mijnhijmer (foto), gediplomeerd wijnkenner.

Afwisselend met collega Milton Verseput gaat Mijnhijmer met chef-kok Leon Mazairac op pad om mooie smaakcombinaties te ontdekken. “Lendl is met zijn kennis en ervaring een verrijking voor dit geliefde team”, zegt Nillesen.

Naast de dagelijkse uitzendingen van BinnensteBuiten is er ook een extra lange weekendeditie op zaterdagen om 17.10 uur.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen