Bert van Leeuwen schrijft kijkcijfers op in agenda

Geplaatst op Sat 18 Mar 2017 om 12:05

Foto: NCRVBert van Leeuwen schrijft de kijkcijfers van zijn programma’s steevast op in zijn agenda. Inmiddels heeft hij al een hele serie agenda’s volgeschreven. Dat vertelt de EO-presentator in TROS Kompas. Van Leeuwen doet zijn onthulling in de rubriek ‘Dierbaar voorwerp’. Zijn dierbare voorwerp is zijn agenda. “Mijn verzameling agenda’s is mij heel dierbaar. Ik ben ooit begonnen met het kopen van een lerarenagenda en daar schrijf ik alles in, elke dag“, aldus de televisiester van de EO.

Hij houdt alles bij met het ouderwetse pen en papier. “Wat ik doe, de kijkcijfers van mijn programma’s en nog meer vaste feiten.”

Het is niet alleen voor de leuk, maar ook omdat het een relevant naslagwerk is, aldus Van Leeuwen. “Heel handig ook, want je kunt altijd even terugbladeren om te zien wat je wanneer ook alweer deed.”

Anno 2017 heeft Van Leeuwen al heel wat agenda’s volgeschreven. “Inmiddels heb ik er 36 en dat vertegenwoordigt echt mijn leven, heerlijk om in te kijken.”

Foto: EO
5 Reacties op “Bert van Leeuwen schrijft kijkcijfers op in agenda”


 1. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Bert van Leeuwen is ondanks zijn EO-lidmaatschap familie van de mensen die mijn SM-kelder in Velsen eind jaren negentig hebben overgenomen. Puur ter info.
  PS Ik hang nu met mijn smartphone in de teugels in de banlieue van Parijs, waar ik testamenten vervals.

 2. Arend Hiller

  Een keurige Ster van de EO. Oprechte man.

 3. Mark

  Autisme…

 4. Martijn

  Een autist had het wel onthouden, Mark.

 5. Donald trompet

  De blijerd…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.