B-Brave-zanger (19) in naakte datingshow RTL 5

Cassius Verbond (19), zanger van de jongensgroep B-Brave, is een van de bekende Nederlanders die meedoen aan de VIP-versie van de naakte datingshow Adam Zit Eva op RTL 5. Dat heeft RTL Boulevard bekendgemaakt. Verbond hoopt op leuke kandidaten. “Liefde begint altijd met een eerste date en ik dacht: waarom niet puur natuur op een tropisch eiland? Ben je dat mooie, slanke, sportieve meisje van 18 jaar of ouder? Spring dan samen met mij in het diepe“, zegt hij in een oproep.

Dennis Weening, die de presentatie van Adam Zkt Eva overneemt van de zieke Nicolette Kluijver, vindt het moedig. “Het was makkelijker geweest als je Lingo met BN’ers gaat doen. De mensen die we hebben gevonden, hebben er allemaal een nachtje over moeten slapen, want het is niet zomaar wat. Ik vind het echt dapper dat ze het gaat doen. Ze gaan namelijk volledig naakt.

Komend tv-seizoen zal blijken welke tropische verrassing Verbond in huis heeft. Dan gaan de uitzendingen van de datingshow van start op RTL 5.

Twee andere BN’ers die meedoen zijn Tony uit Oh Oh Cherso en musicalster Chaira Borderslee. De rest van de cast wordt later bekendgemaakt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen