Airen wil dat men ondanks verkiezingen naar SBS kijkt

Airen Mylene hoopt dat men vanavond, ondanks dat het verkiezingsavond is, toch naar de tv-comeback van Hart in Aktie gaan kijken op SBS 6. Dat zegt de presentatrice in het AD. Hart in Aktie keert na vijf jaar terug op de buis met Mylene aan het roer. “Vanavond is het verkiezingsavond. Ik snap dat mensen dat spannend vinden, en de tv speciaal dáár voor aanzetten. Maar tussen 20.30 en 21.30 uur is de uitslag niet bekend, dus zie alsjeblieft Hart in Aktie als welkome afwisseling.

Mylene vindt het erg eervol dat zij nu het gezicht van Hart in Aktie is. Ze treedt in de voetsporen van Wendy van Dijk en Natasja Froger. “Ik had geen idee dat de SBS-directie met dit idee speelde. Toen ze me vroegen dacht ik: wauw, oké. Wat een kans. Met drie verschillende programma’s kan ik mijn veelzijdigheid laten zien. Dat vind ik bijzonder.

Vroeger keek Mylene al naar Hart in Aktie met Van Dijk. “Als ik op tv een presentatrice goed vond, ging ik er helemaal in op. Dan bestond de rest van de wereld niet meer.

Wat er nog meer op haar verlanglijstje staat? “Ik bekijk het stapje voor stapje, verder denken durf ik niet. Laten we voor nu maar hopen dat Hart in Aktie positief ontvangen wordt”, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen