Airen Mylene verkoos Shownieuws boven AT5 Nieuws

Foto: TROSAiren Mylene heeft bewust de keuze gemaakt voor Shownieuws toen ze kon kiezen tussen de showrubriek en het AT5 Nieuws. Dat vertelt de SBS 6-presentatrice in een interview met Veronica Magazine. Mylene kreeg van beide programma’s een aanbod. “Nadat ik als reporter bij Veronica had gewerkt, heb ik een keuze moeten maken: tussen serieus en niet-serieus, zoals ik het zelf noem. Ik kon het ochtendnieuws bij AT5 gaan presenteren, of naar SBS Shownieuws.

Haar familie en vrienden zagen haar het liefst de serieuze kant op gaan. “Mijn omgeving zag mij al helemaal zitten als nieuwslezeres, en zag me richting het achtuurjournaal gaan. Maar ik vond het lastig.”

Daarom maakte Mylene een lijstje met haar droomprogramma’s. “Hart in Aktie stond daarop. Maar ook The Voice of Holland. Peking Express. Expeditie Robinson. Maar ook Het Jeugdjournaal en Het Klokhuis.”

Het gaf haar meer duidelijkheid. “Ik moest voor mezelf orde scheppen, zodat ik een soort van richting kon bepalen. Ik vond zó veel leuk. Dat doe ik door lijstjes te maken. Het lijstje hielp me: wat wil ik eigenlijk, wat is de meest logische route?

Ik vind het leuk om een beetje vreugde in het leven van mensen te brengen, hou van actie, vrolijkheid, resultaat. Dus ben ik naar Shownieuws gegaan.

Momenteel is Mylene elke woensdag te zien met Hart in Aktie, prime time op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen