Wolf valt Paul de Leeuw aan: ‘Dit is foute boel’

Paul de Leeuw heeft een parodie op de ik-ben-gebeten-door-een-vriendelijke-haai-brief van Freek Vonk op Facebook gezet. Hierin grapt hij dat hij gebeten is door een wolf, al doet hij niet op een dier, maar op de zangeres Annie Wolf. Dat is te lezen op het sociale medium. Rasartieste Wolf heeft De Leeuw flink op zijn plek gezet tijdens opnames van zijn slecht bekeken programma Wie Steelt Mijn Show. “Vriendelijke Wolf, maar toch ging het mis“, zegt hij. “Ik wist direct: dit is foute boel.”

In zijn ‘lange, persoonlijke bericht’ laat De Leeuw weten: “Ze blafte me toe dat in haar geboorteplaats Oss niemand gediend was van mijn fratsen. En zwaaide naar me met dode vogeltjes!

De Leeuw heeft zich naar eigen zeggen vergist in het gedrag van Annie Wolf, “die net als eigenlijk alle Ossenaren, ongevaarlijk is voor mensen. Toch ging het mis. Annie Wolf heeft een vergissing gemaakt en hapte naar de olijke presentator.”

Hoewel de verbale aanval van Annie Wolf diepe indruk maakt op de presentator, is er geen haar op zijn hoofd die denkt aan stoppen met zijn werk in het theater, schrijft hij.

Ik werk al vele jaren met alle soorten figuren van verschillende pluimage en dat brengt natuurlijk grote risico’s met zich mee. Maar mijn grote passie is en blijft jullie te laten zien hoe mooi de wereld is. Dit zal ik altijd blijven doen!

Vriendelijke Wolf, maar toch ging het mis’

Paul de Leeuw gewond na aanval Wolf
Onze Redactie
Amuseur Paul de Leeuw is in Rijswijk flink toegebeten door de ras artieste Annie Wolf.
Hij was daar voor opnames van zijn nieuwe programma. „Ik wist direct: dit is foute boel.”

Dat schrijft hij in een lang, persoonlijk bericht op Facebook.
„Ze blafte me toe dat in haar geboorteplaats Oss niemand gediend was van mijn fratsen. En zwaaide naar me met dode vogeltjes!”, aldus de enthousiaste presentator en AD columnist.
’Wolf maakte vergissing’
Paul heeft zich vergist in het gedrag van de oude zangeres Annie Wolf die , net als eigenlijk alle Ossenaren, ongevaarlijk is voor mensen. Toch ging het mis. Annie Wolf heeft een vergissing gemaakt en hapte naar de olijke presentator. Ik wist direct: dit is foute boel”, schrijft hij.
De presentator heeft waarschijnlijk geluk gehad.
’Grote passie’
Hoewel de verbale aanval van Annie Wolf diepe indruk maakt op de presentator, is er geen haar op zijn hoofd die denkt aan stoppen met zijn werk in het theater. „Ik werk al vele jaren met alle soorten figuren van verschillende pluimage en dat brengt natuurlijk grote risico’s met zich mee. Maar mijn grote passie is en blijft jullie te laten zien hoe mooi de wereld is. Dit zal ik altijd blijven doen!”

Geplaatst door Paul de Leeuw op donderdag 2 februari 2017

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen