Winston ziet Jan Versteegh wel zitten als opvolger

Het AD speculeert vandaag flink over de opvolger van Winston Gerschtanowitz bij RTL Boulevard. Van alle namen die rondgaan, is die van BNN-gezicht Jan Versteegh toch wel het bizarst. Nog merkwaardiger is dat die naam volgens de krant positief wordt ontvangen door Gerschtanowitz zelf en zijn collega’s Peter van der Vorst, Miljuschka Witzenhausen en Luuk Ikink. Zelf laat Versteegh echter weten dat de kijker er niet voor hoeft te vrezen: hij zit vast aan BNN.

Versteegh reageert kort en krachtig in de krant. “Dat is nu niet aan de orde. Ik heb een contract bij BNN en daar heb ik het naar mijn zin.

Ook namen van Boulevard-gezichten die nu een andere rol bekleden gaan rond. Van der Vorst laat echter weten er geen tijd voor te hebben en Ikink is blij met zijn huidige rol in de show. Maar Witzenhausen lijkt er wél oren naar te hebben. “Een vrouw met ballen op die plek zou erg leuk zijn”, zegt ze.

Na twee AD-alinea’s te hebben gemijmerd over een eventuele job als Boulevard-presentator, wordt Witzenhausen abrupt uit haar droom geholpen door Gerschtanowitz. Hij zegt: “Ik denk eerlijk gezegd dat het een man moet zijn.

Het is vooral een gevoel hoor, dat het programma beter gedijt met een mannelijke presentator. Dat heeft zich de afgelopen jaren ook zo ontwikkeld”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen