Winston Gerschtanowitz heeft sekstape Patricia gezien

Winston Gerschtanowitz heeft net als John van den Heuvel de sekstape van Patricia Paay gezien. Dat vertelde hij maandagavond in RTL Boulevard. Paay wordt gechanteerd door iemand die een sekstape van haar aanbiedt aan verschillende media. Ze vroeg advies aan Van den Heuvel, die vervolgens over het drama publiceerde in De Telegraaf. “Het zijn vrij expliciete beelden, waarvan ik me kan voorstellen dat zij er geen prijs op stelt dat die beelden met het publiek worden gedeeld.

Van den Heuvel heeft de beelden gezien. “Ja, ik heb ze gezien. Die wil je niet publiekelijk, zeker niet in haar positie. Zij is er echt kapot van. Ik heb haar geadviseerd om aangifte te doen, omdat het niet toegestaan is om beelden van iemand te maken en te verspreiden. Het is een ernstig strafbaar feit.

Op de sekstape is Paay te zien met haar ex-vriend. Toch is hij volgens Paay niet degene die de foto’s en filmpjes wil laten uitlekken. Gerschtanowitz: “Het is een derde persoon. Ik heb ook een aantal beelden gezien en het is gewoon een derde persoon die erbij was.

Volgens Gerschtanowitz ging het om een soort trio. “Het was een stoute avond, zeg maar.

Van den Heuvel: “Als jij ze gezien hebt, snap je ook dat zij liever niet heeft dat die beelden naar buiten komen.

Gerschtanowitz vindt het heel vervelend voor Paay. “Als je hoort is het eerst heel grappig, maar het is natuurlijk een drama als je in haar schoenen staat.”

Het gebeurt ons allemaal wel eens, wilde ik eigenlijk zeggen, maar het is gelukkig niet zo: je bent in de slaapkamer bezig, je hebt een gekke avond en je denkt: ik probeer het een keer. En dan wordt het ook nog eens gefilmd. Het overkomt Patricia Paay.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen