Wibi Soerjadi: ‘Slachtoffer van nepnieuws in media’

Foto: RVDAWibi Soerjadi ziet zichzelf als het voorbeeld van iemand die een slachtoffer is van nepnieuws in de media. Dat geeft hij aan in een interview met het AD. Soerjadi wordt achtervolgd door geruchten over financiële problemen. Daar werd hij vorig jaar zomer bijvoorbeeld nog mee geconfronteerd in de BNN-show Ranking the Stars. En nu is het het AD dat hem ernaar vraagt, vanwege de verkoop van zijn paleis, omdat het te groot is. “Er zit verder niets achter.

De media maken er meer van dan het is, aldus Soerjadi. “Sommige media smullen van de verhalen dat ik failliet zou zijn. Klopt he-le-maal niks van. Als ik zo veel rekeningen moet betalen, zou hier alles zijn verdwenen. Maar je ziet, alles staat er nog.”

Het zijn geruchten, verspreid door boze mensen, stelt hij. “Die verhalen zijn de wereld in geholpen door ex-medewerkers, onder anderen een voormalige manager, die rechtszaken hebben verloren en van wie ik nog veel heb te vorderen. Ik ervaar aan den lijve wat ‘nepnieuws’ voor iemand betekent.”

Soerjadi laat weten dat hij liever praat over andere onderwerpen, zoals zijn carrière en zijn komende concerttournee.

Foto: PowNed

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen