Waylon graag samen met Anouk in jury The Voice

Geplaatst op Fri 17 Feb 2017 om 9:48

Waylon zou het leuk vinden om samen met Anouk in de jury van The Voice of Holland te zitten. Dat zegt hij vandaag in een interview met De Telegraaf, dat is afgenomen vóórdat Guus Meeuwis vanochtend zijn vertrek bij de RTL 4-show bekendmaakte. Meeuwis maakt met zijn vertrek de weg vrij voor de terugkeer van Anouk, die één seizoen lang jureerde, maar eigenlijk voor twee seizoenen had getekend. En dat ziet Waylon, die net als Anouk een pittig personage is, echt wel zitten.

Waylon zou er niet van balen als Anouk terugkeert. “Dat zou ik fantastisch vinden! Ik heb enorm respect voor Anouk. Ik denk dat zij voor het programma een geweldig persoon is.”

De commentaren van Anouk zijn net als die van Waylon behoorlijk pittig. “Zij zei tegen iemand dat ze beter op een braderie in Leuven kon gaan staan. Mensen zeiden: ’Dat kun je niet zeggen’. Waarom niet? Als je dat zo vindt.

Je moet gewoon zeggen wat je vindt, vindt ook Waylon. “Zij doet het op instinct, vanuit een eerste emotie. Ik ook. Ik denk dat het wel een spannende coachopstelling kan worden. We zien het wel”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Vanavond is de finale van het zevende seizoen van The Voice of Holland.

Foto: RTL
12 Reacties op “Waylon graag samen met Anouk in jury The Voice”


 1. Anonymous

  Laat Marco B graag weer terug komen als coach TVOH. Of Trijntje / Ilse de Lange. Marco toch wel heel erg gemist wordt als coach !!!

 2. Dennis

  Anouk was altijd goud eerlijk wat ze vond, net als Gorden. Van mij mag ze terugkomen.

 3. Anonymous

  Waylon die “zou graag willen” speelt en allang weet dat Anouk terugkomt. Iedereen die een beetje opgelet heeft weet dat Anouk getekend heeft voor 2 seizoenen maar, deze keer niet mee kon doen vanwege haar zwangerschap. Wat dus betekend dat ze volgend seizoen mee doet.

 4. Dennis

  Van 10:38, je bent er scherp bij deze ochtend haha. Daar heb ik nog niet bij stil gestaan maar wat je zegt zou zeer goed kunnen. Denk dat dat wel waar is en het een feit is dat ze terugkomt.

 5. Anonymous

  Anouk en Waylon bij elkaar lijkt me wat teveel pit voor een gezellige familieshow. Dat doet John De Mol nooit.

 6. Joep

  Of rtl koopt anouk af kan ook.

 7. Nick

  Anonymous, 10:19
  Trijntje is zo bijzonder lelijk, haar gezicht en haar figuur-vetzak. Ze heeft zulke ogen net of ze scheel kijkt. Gewoon smakeloze, lelijke vertoning. Je kunt er natuurlijk niet veel aan doen hoe je gezicht eruitziet, maar ze heeft geen uitstraling voor Tv of op het podium te staan.

 8. Mejier

  Jemig Nick…dat hoeft nu ook weer niet maar ik begrijp het wel..;-)

 9. Anonymous

  Nick en Simon terug

 10. yoshi

  Ik denk dat Anouk niet terug zal komen

 11. Televisiefreaks

  De daling in kijkcijfers zal voor TVOH na zeven seizoenen alleen maar verder gaan. 2 miljoen kijkers die nu nog over zijn lijkt mooi, maar een live uitgezonden talentenjacht kost vele malen meer geld dan een vooraf opgenomen politieserie als Flikken Maastricht, dat evenveel kijkers trekt op NPO1. Erland en zijn kornuiten maken zich grote zorgen over de grootste parels van RTL die dit seizoen beduidend minder kijkers trekken dan gebruikelijk. CFO Patrick Olde Scholtenhuis heeft het schip verlaten en na hem zullen vele anderen onder de noemer reorganisatie volgen.

 12. Anonymous

  @yoshi Ze zal wel moeten want, daar heeft ze voor getekend.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.