Veruit meest bekeken Naar Bed Met Irene tot nu toe

De talkshow van Irene Moors heeft veruit de meest bekeken aflevering tot nu toe achter de rug. Er keken zaterdagavond 469.000 kijkers (12 procent) naar de aflevering met volkszanger Frans Bauer. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bijna een half miljoen kijkers is helemaal niet slecht voor een programma dat SBS 6 uitzendt ná zijn nieuwsblok op de late avond. Met 12 procent marktaandeel zat Moors erg ver boven het magere avondgemiddelde van ruim 7 procent.

Naar Bed Met Irene heeft er nu acht afleveringen op zitten. Het programma kende een moeizame start: Moors was in het begin erg negatief en veel te nerveus. Ze trok zich iets te veel aan van de reacties op sociale media. Sinds de derde aflevering is het programma niet meer live en heeft social media bijna geen rol meer in het format.

In december waren Jan Kooijman (360.000 kijkers), Katja Schuurman (348.000 kijkers), Tjitske Reidinga (294.000 kijkers) en Gert Verhulst (277.000 kijkers) de hoofdgasten.

Voorafgaand aan Bauer waren de afgelopen weken André Hazes jr. (418.000 kijkers), Guido Weijers (339.000 kijkers) en Patty Brard (369.000 kijkers) te gast bij Moors.

Moors heeft de hoop uitgesproken dat Naar Bed Met Irene haar nieuwe Life & Cooking wordt. Ze gaat er graag nog vele jaren mee door.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen