Tunahan Kuzu: ‘NRC wil DENK kapotmaken’

Tunahan Kuzu, de leider van DENK, heeft het idee dat NRC Handelsblad momenteel hard bezig is om zijn partij kapot te maken. Dat zegt hij in het DENK-journaal op Facebook. Volgens Kuzu zijn de gevestigde orde in Den Haag én de media doodsbang voor zijn nieuwe partij. “Het gaat hartstikke goed met DENK. De boodschap voor een eerlijker en rechtvaardiger Nederland komt aan bij steeds meer mensen. Op 15 maart 2017 zal geschiedenis worden geschreven“, zegt hij.

Kuzu verwacht kennelijk enorm veel zetels. “Dat vindt de gevestigde politieke orde uiteraard niet leuk. Dan worden de poortwachters van de gevestigde orde ingezet om ervoor te zorgen dat DENK klein wordt gehouden. Niet alleen via media als De Telegraaf en PowNed, die zich hier standaard voor laten lenen, maar ook een serieus geacht medium als NRC Handelsblad heeft in het verleden bewezen dat ze hier ook toe in staat zijn.”

NRC pakte eerder al uit met een verhaal over Kuzu’s collega Öztürk. “Een aantal maanden geleden kwamen ze met een kulverhaal over onze partijvoorzitter. Ze hebben toen over zijn rug geprobeerd om DENK te beschimpen. Dat is ze niet gelukt. Onderzoek na onderzoek wees uit dat NRC Handelsblad leugens aan het verkondigen was.”

Nu, vlak voor de verkiezingen, proberen ze het opnieuw. Meerdere journalisten van NRC Handelsblad zijn op dit moment aan het graven om iets te vinden over DENK. Binnenkort zullen ze vast en zeker opnieuw met een kulverhaal komen. Daarom zou ik tegen jullie willen zeggen: laat je niet misleiden, hou het in de gaten en trap er niet in.”

#TrapErNietIn
#NRC

Geplaatst door DENK op maandag 6 februari 2017

Foto: NOS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen