Toppers moeten RTL Late Night aan topcijfers helpen

Foto: NOSDe Humberto Tan-show RTL Late Night zet het populaire trio De Toppers in als lokaas. Met een ‘grote onthulling’ van de heren hoopt RTL 4 de vele weggelopen kijkers te verleiden om maandag toch weer in te schakelen. Er wordt gesproken van ‘breaking news’. “Ze hebben groot nieuws! De formatie zal versterkt worden met een extra topper! Aanstaande maandag in RTL Late Night geven de Toppers tekst en uitleg en hebben zij nog veel meer nieuws“, zegt een zegsman van de heren.

Het is niet de eerste keer dat De Toppers worden ingezet als lokaas door RTL Late Night. In mei vorig jaar suggereerde Gerard Joling dat hij in RTL Late Night de nieuwe bezetting van De Toppers bekend zou maken. “Ze schieten me dood als ik nu wat zeg, dat kan ik niet doen. Weet je wat het is? Wat kan mij het eigenlijk schelen. Er gaan er twee uit, dat wordt vanavond bekendgemaakt, en er komen twee nieuwe voor in de plaats”, zei hij.

’s Avonds bleek het een ordinaire publiciteitsstunt: hij bleek te doelen op wat data van nieuwe kerstconcerten. Humberto Tan bewaarde de ‘onthulling’ tot het eind.

Het is niet duidelijk of het dit keer weer een publiciteitsstunt betreft.

Foto: Toppers

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen