Sita gevraagd als kandidaat voor The Voice of Holland

Sita Vermeulen, die in 2001 bekend werd door haar deelname aan het programma Starmaker, is al een paar keer gevraagd om mee te doen aan The Voice of Holland. Ze weigerde echter steeds. Dat vertelt de zangeres in dagblad Metro. Vermeulens oud-collega Rachel Kramer deed dit seizoen wél mee aan The Voice. “Ik ben er wel eens voor gevraagd, maar ik heb altijd nee gezegd en dat blijf ik ook zeggen. Ik voel me niet helemaal op mijn plek om weer met een talentenjacht mee te doen.”

De zangeres heeft niet het gevoel dat ze weer een talentenjacht nodig heeft. “Ik doe nu ook heel veel leuke dingen, dus ik vind het niet echt nodig.”

Op de vraag wat ze ervan vindt dat Kramer wél meedeed, antwoordt ze: “Ik vind het wel heel stoer van Rachel hoor dat ze dit avontuur is aangegaan en daar weer stond te shinen. Ik zou het zelf supereng vinden en mijn ambitie ligt daar ook niet meer, om dat weer op die manier te doen.”

Ik blijf gewoon doen wat ik nu doe, af en toe met zingen erbij, maar ik hoef niet meer megabekend te worden. Die tijden hebben we wel een beetje gehad. Al zeg ik nooit nooit. Muziek blijft iets wat ik leuk vind, dus een single… dat zit er misschien wel in.”

Foto: 3FM

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen