SBS 6 zet Rob Geus op interview met Geert Wilders

Geert Wilders heeft twee tv-debatten bij RTL 4 afgezegd, maar verleent wél zijn medewerking aan de verkiezingsshow van SBS 6. De zender heeft Rob Geus op hem afgestuurd voor een interview. Dat heeft het station laten weten. In aanloop naar de verkiezingen komt SBS 6 op 8 maart met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. “8 maart is Geert Wilders gewoon te zien in ons programma: Stem van Nederland“, aldus de zender.

SBS 6 behandelt tijdens de uitzending vijf thema’s: criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid. Elk thema wordt ‘geadopteerd’ door een bekend SBS 6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid).

Het zijn onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen en hierover gaan ze in gesprek met mensen die op dit gebied dagelijks de gevolgen van het beleid uit Den Haag voelen“, liet de zender eerder al weten.

Lees ook: ‘SBS 6-show kan verschil maken bij verkiezingen’ (10 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen