‘SBS 6-show kan verschil maken bij verkiezingen’

De avondvullende SBS 6-show waarin zendersterren als Patty Brard en Kees Tol de kijker door de programma’s van de verschillende politieke partijen heen loodsen, zou zomaar eens het verschil kunnen maken bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dat zegt spindoctor Kay van de Linde, die als de pr-man van Rita Verdonk níet het verschil maakte, in het AD. De Stem van Nederland kan volgens hem ‘van grote invloed’ zijn op de uitslag van de verkiezingen op woensdag 15 maart.

SBS 6 bereikt immers een ander publiek dan de NOS of RTL Nieuws, aldus Van de Linde. “Ik zou alle politieke partijen adviseren hier zeer serieus mee om te gaan, want dit programma kan de zwijgende meerderheid aanspreken.

De zendersterren van SBS 6 zijn lekker volks en de politici willen het volk maar al te graag bereiken. “Deze mensen liggen goed bij de gewone Nederlander. Het zogeheten Frans Bauer-publiek waar vaak zo minachtend over wordt gedaan.

Dat we die zwijgende meerderheid nooit moeten onderschatten, zagen we in de VS met Trump. De Stem van Nederland wordt véél interessanter dan wat we in al die traditionele debatten voor de elite gaan zien.”

De show wordt gepresenteerd door drie presentatrices van Hart van Nederland.

Lees ook: SBS 6 week voor verkiezingen met grote politieke show (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen