RTL 4 met één uur durende reclame voor Videoland

RTL 4 gaat op prime time een één uur durende reclame voor zijn videodienst Videoland uitzenden. De zender komt op zondag 12 maart, direct na de finale van Moordvrouw, met de eerste aflevering van de Videoland-serie Suspects. Voor alle andere afleveringen wordt de kijker doorverwezen naar Videoland. Dat heeft de tv-zender laten weten. Op diezelfde zondag staan de eerste twee afleveringen van Suspects op Videoland. Vervolgens worden er elke zondag twee afleveringen bijgeplaatst.

In Suspects bijten politiefunctionarissen Susan Vlaanderen (Carly Wijs), Daan de Ridder (Jeroen Spitzenberger) en Liv Schouten (Britte Lagcher) zich vast in een achttal eigentijdse en moeilijk oplosbare misdaadzaken: serieverkrachting, ontvoering, peutervermissing, seriemoord, productie en verspreiding van dodelijke drugs, onvrijwillige prostitutie en gijzeling.

Suspects voelt door de improvisatie en de manier van draaien als een documentaire, maar is dit niet, aldus RTL. “De kijker wordt weliswaar gevoelsmatig in de actie geplaatst, maar Suspects bestaat uit fictieve verhalen.”

Suspects is een remake van de succesvolle gelijknamige Britse crimereeks. Het succes overzees is mede toe te schrijven aan de vele bekende acteurs die in een gastrol te zien zijn. In de Nederlandse versie komen ook veel bekende gezichten voorbij, waaronder Victor Reinier, Robert de Hoog, Thijs Römer en Martijn Fischer.

Suspects wordt geproduceerd door Fiction Valley en telt acht afleveringen. De regie is in handen van Anna van der Heide, Pollo de Pimentel en Hiba Vink.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen