René van der Gijp vandaag co-host Carlo’s TV Café

Foto: RTLNiemand minder dan Voetbal Inside-ster René van der Gijp is vandaag de co-host van Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café. Samen verwelkomen ze ‘groots Nederlands zang- en sporttalent’. Dat heeft RTL 4 laten weten. Boszhard is al jaren fan van Voetbal Inside en was zelf ook al eens te gast in het programma. Nu is Van der Gijp eens op visite bij Boszhard. RTL belooft een leuke uitzending. “De voetbalanalist staat bekend om zijn vakbekwame en vaak hilarische commentaar.”

Te gast zijn onder meer de finalisten van The Voice of Holland. Daarnaast brengt Romy Monteiro een muzikale ode aan heldin Whitney Houston, die zaterdag precies vijf jaar geleden overleden is. De oud-deelneemster van The Voice bereikte in 2014 de kwartfinales en weet precies wat de vier finalisten allemaal meegemaakt hebben.

Naast deze zangtalenten is The Flying Gentleman Remy Bonjasky te gast om zijn verhaal te doen over een moeilijke keuze. Tegen de wens van zijn vriendin in, stapt hij toch weer de boksring in voor een gevecht met Rico Verhoeven.

De kokkin van het programma maakt steak bearnaise met producten van Lidl.

Carlo’s TV Café is om 18.10 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen