Raemon Sluiter heeft genoeg van Toppers op tv

Raemon Sluiter, tv-kenner van Veronica Magazine, heeft donderdagavond niet bepaald met plezier naar SBS 6 gekeken. Het programma 12,5 jaar De Toppers liet hij graag schieten. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Er keken donderdag dik 400.000 kijkers naar de uitzending op SBS 6 en ook Sluiter zapte even langs. Daar werd hij niet vrolijk van. “12,5 jaar Toppers op tv. Schiet eens op met die nieuwe leefbare planeten“, twitterde hij onomwonden. “Ben al chagrijnig van jetlag, en dan dit..

Jeroen van der Boom, die al jaren een van die mannen in die gekke pakjes is, reageerde direct op de belediging van Sluiter. “Wat bedoel je precies?”, zei hij streng.

Daarop reageerde Sluiter: “Dat ik het waanzinnig knap van jullie vind, maar dat ik er allergisch voor ben.

Van der Boom was zichtbaar geïrriteerd: “Gelukkig heel veel mensen niet! Succes.

Sluiter begrijpt niet waarom hij zo geprikkeld reageert. “Mag dat niet?! Kan toch veel respect hebben, er een grapje over maken, maar er zelf geen reet aan vinden?

Van der Boom: “Ik vond je eigenlijk wel een goede tennisser, #topper.

Sluiter: “Topper was ik zeker niet, no pun intended! Respect hoe jullie dat doen, bizar groot succes. Just not for me. Succes en dank!

Volgend jaar wordt Toppers in Concert vernieuwd met Jan Smit als vierde Topper. Maar ook dan gaat Sluiter niet naar de ArenA. “Ook de vierde heb ik geen cd’s van…Maar ook die zal zeker in de smaak vallen.

Dan haalt Van der Boom Sluiters valszingende vrouw Fatima Moreira de Melo erbij: “Jouw vrouw zingt toch ook? Komen jullie gezellig een keertje kijken nodig ik jullie uit! Eerst keertje kijken dan zeiken.

Sluiter: “Beter dan ik ik ieder geval, maar dat is niet zo lastig. Heel aardig, maar moet vriendelijk bedanken, echt niet mijn ding! En aan de bizarre aantallen mensen die jullie trekken ligt dat duidelijk aan mij. Als je twee uur Pearl Jam doet ben ik erbij.

Foto: Omroep Brabant

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen