Politieke ‘First Ladies’ verheugen zich op WNL-debat

De nummers twee van CDA, D66, PVV, SP en VVD, allen vrouwen, verheugen zich zeer op het vrouwendebat dat WNL Op Zondag dit weekend organiseert. Dat laten ze weten in een persbericht van WNL. Mona Keijzer (CDA), Stientje van Veldhoven (D66), Fleur Agema (PVV), Renske Leijten (SP) en Jeanine Hennis (VVD) zullen live vanuit het Vondelpark in Amsterdam de degens kruisen over de grote thema’s van deze verkiezingen, zoals zorg, veiligheid, integratie en banen.

Het is niet alleen het eerste vrouwendebat, maar in aanloop naar deze verkiezingen ook het eerst tv-debat waaraan PVV en VVD wél meedoen, benadrukt WNL.

Mona Keijzer (CDA) hoopt dat de mensen gaan kijken. “Zondagmorgen, ontbijtje op de bank, lekker kopje koffie en dan kijken naar de First Ladies van de Nederlandse politiek. Het vrouwendebat: ik ben er klaar voor, kom maar op.

Stientje van Veldhoven (D66) spreekt van een verfrissend debat. “Heb je genoeg van al die grijze mannen op tv, kijk dan naar dit debat. Ik heb er zin in.

Fleur Agema (PVV) verheugt zich er ook op. “De vrouwen zijn aan de beurt, we gaan er iets leuks van maken.

Renske Leijten (SP) vindt het goed dat WNL de politieke vrouwen een podium biedt. “Het eerste vrouwendebat, het werd tijd. Politiek is niet alleen een mannenzaak, ook heel veel vrouwen weten van wanten.

En Jeanine Hennis van regeringspartij VVD besluit: “Zondagmorgen het nummer 2-debat. Met het ontbijt bord op schoot naar de wedstrijd kijken.

Foto: Rijksoverheid

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen