Peter Jan Rens ontkent RTL-salaris van 250.000 euro

Peter Jan Rens heeft niet 250.000 euro gekregen voor zijn tv-soap ‘Peter Jan & Virginia: Doen ze ’t of doen ze ’t niet?’ op RTL 5, zoals zijn schuldeiser Emile Ratelband beweert. Dat zei zijn vrouw Virginia van Eck maandagavond in RTL Boulevard, waar het drietal gezamenlijk te gast was om te bekvechten met elkaar. Volgens Ratelband kan Rens zijn schuldeisers gemakkelijk betalen met zijn RTL-salaris, maar volgens Van Eck hebben ze lang geen kwart miljoen euro gekregen. 

Dat zijn geen realistische bedragen in tv-soapland, aldus Van Eck. “Echt: als dat zo was met reality had je tien keer het bedrag kunnen krijgen wat je wil. Dat is gewoon niet zo“, zei ze tegen Ratelband, die zevenduizend zegt te krijgen van Rens.

Rens en Ratelband kwamen in RTL Boulevard niet nader tot elkaar. Dat Ratelband op een gegeven moment met een Privé-fotograaf langs zijn huis kwam, neemt Rens hem niet in dank af. “We zijn gaan terugbetalen en op het moment dat de realityshow begint, komt Emile met een actie dat hij met een fotograaf voor de deur staat.”

Een oplossing lijkt voorlopig niet in zicht. “Hij staat ons gewoon voor de gek te houden”, beweerde Rens. “Dit is niet de Emile die wij kennen, dit is de publiciteitsman.”

De tv-ruzie heeft RTL Boulevard niet aan veel meer kijkers dan gewoonlijk geholpen: er keken gisteren 977.000 mensen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen