Patty Brard voelt André van den Toorn

Geplaatst op Wed 01 Feb 2017 om 15:37

Patty Brard, de televisiediva van SBS 6, heeft een belangrijke overeenkomst met haar zendercollega André van den Toorn. Ze zijn allebei zo luidruchtig, omdat ze last hebben van verborgen verdriet. Dat vertelt de presentatrice in haar nieuwste column in weekblad Weekend. Brard heeft naar eigen zeggen ‘een groot zwak’ voor Van den Toorn, die ‘overloopt van gezelligheid’. “Altijd een lief woord voor iedereen en voor de vrouwen een knuffel“, zegt de presentatrice in haar column.

Aangezien Brard bij Shownieuws werkt en Van den Toorn bij Wegmisbruikers, treffen de twee elkaar vooral op bedrijfsfeesten. “Op bijeenkomsten zijn wij een druk stel bij elkaar. Lekker elkaar overschreeuwen, Haagse moppen met accent, druk, druk, druk, maar supergezellig!

Nooit stond Brard er bij stil waarom ze elkaar overschreeuwen, vertelt ze. Totdat ze de documentaire over zijn leven zag bij de NPO: Mijn Naam Was Kostas.

De documentaire vertelt het verhaal van zijn adoptie. “André voelt zich net als zijn lotgenoten nog steeds tekortgedaan, hoezo wil je moeder jou niet?

Brard heeft ook een lastige familiesituatie: ze ziet haar dochter en moeder niet meer. “Dus trappen we maar veel lol, want anders voel je die intense pijn van familieverdriet. Ik voel jou heel goed, Dré!

De column van Patty Brard kunt u lezen op de website van weekblad Weekend.

Foto: SBS
3 Reacties op “Patty Brard voelt André van den Toorn”


 1. GW

  Ik wil Patty’s dochter wel voelen.

 2. Piet

  Leuk verhaal, maar dit is toch meer Prive, Story, Weekend?

 3. Mark

  ^^^^^

  Het komt ook uit de Weekend. :P

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.