Patty Brard vindt plasseks Patricia Paay onbegrijpelijk

Geplaatst op Wed 15 Feb 2017 om 11:00

Patty Brard vindt het heel naar voor Patricia Paay dat haar seksvideo is uitgelekt, maar begrijpt tegelijkertijd niet waarom ze zich in godsnaam heeft laten onderplassen door een man. Dat zegt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard heeft op internet nagezocht waarom mensen aan plasseks doen. Eén van de redenen die ze vond is het gevoel van vernedering. En daar begrijpt La Brard echt helemaal niets van. “Waarom, vraag ik me af, waarom kick je op vernedering?“, schrijft ze.

Ze suggereert ook dat Paay dan wel zal genieten van de publieke vernedering die ze ondergaat nu haar filmpje is uitgelekt. “Waar verschilt die vernedering dan van de vernedering die Patricia nu publiekelijk ervaart?

Brard lijkt voor de rest van de wereld te willen beslissen dat gewone seks beter is. “Wat is er gebeurd met gewoon lekker met elkaar vrijen? Ik zou haar op haar leeftijd zo graag een rustig liefdevol leven gunnen zonder al die rompslomp.”

Volgens Brard is Paay te veel gedreven door testosteon. “Nou geloof ik zeker dat ik wel een half pilletje extra kan gebruiken, maar denk ook dat Patricia de haar voorgeschreven dosis iets moet verlagen.”

Het gaat bij Paay altijd over seks, meent Brard. In het verleden liet Paay in het bijzijn van visite haar implantaten zien en toonde ze haar laatste avonturen op haar telefoon, zegt ze. “Ik kon het in elk geval niet meer aanzien.”

Vroeg of laat moest dit mis gaan, meent Brard. “Ik was dus niet echt verbaasd, maar toch wel geshockeerd door het urolagnie-filmpje“, besluit ze haar column.

Een saillant detail is dat Brard een zakelijke relatie heeft met de man waarvan wordt gesuggereerd dat hij het Paay-filmpje heeft gelekt.

Foto: SBS
76 Reacties op “Patty Brard vindt plasseks Patricia Paay onbegrijpelijk”


 1. lvs2015

  Patty die iets vindt. Wat wij al jaren vinden is waarom zij nog steeds op tv is als zij als BNér geen enkele toegevoegde waarde meer heeft dan alleen het financiële voor zichzelf, en omdat ze net zo als collega- BNérs te lui is een echte baan te gaan zoeken voor haar onderhoud en liever op tv voor gescripte tekst op tv buiten de camera om memoreert en zo geld verdiend.

 2. Piet

  Patries heeft niks verkeerd gedaan. Beter richt Brard haar peilen op de dader(s).

 3. Piet

  *pijlen

 4. Kees D

  Brard heeft nog steeds niet door dat zij elke keer als ze in de media komt zichzelf publiekelijk vernedert.

 5. Piet

  Het is niet relevant waarom Patries dat gedaan heeft. De inhoud van het filmpje dat naar buiten is gekomen, wordt nu door Patty gebruikt om het seksleven van Patries onderwerp van gesprek te maken. Onbegrijpelijk.

 6. Anonymous

  @Piet

  Je snapt het niet helemaal.
  Als jouw ‘Patries’ niet met open mondje had plaatsgenomen in de badkuip, zou er überhaupt geen dader zijn geweest.

 7. Moud

  Tuurlijk, moet mevrouw Brard er ook zo nodig iets van vinden. Dat mevrouw Brard er maar voor zorgt, daar haar ” beerput” niet open gaat.

 8. Dennis

  Wat een nare tekst van Patty, Paay beslist zelf wat zij lekker vind en doet net zoals een ieder. Iedereen doet wel eens iets vreemds wat buiten het gewone boekje valt wat onder seks verstaand wordt. Dat moet iedereen lekker zelf weten, er zijn wel viezere dingen dan wat in dat filmpje voorkomt en niet zo’n beetje ook.

 9. Dennis

  Ik bijvoorbeeld hou van kinderporno en seks met paarden en ezels.

 10. Piet

  @Anonymous Gaat erom dat het filmpje onrechtmatig is verkregen en niet verspreid had mogen worden. Ze is ermee gechanteerd en kapot gemaakt. Iemand heeft dit gedaan, en door dit te doen zich tot dader gemaakt. Dat is niet Patricia geweest.

 11. Anonymous

  @Piet

  Waar baseer je op dat het filmpje onrechtmatig zou zijn verkregen?
  Waar baseer je je uitspraak met betrekking tot chantage op?

 12. Anonymous

  @Dennis van 11:16, Leer jij eerst maar eens volwassen worden alvorens hier te gaan reageren. groot kind.

 13. Piet

  @Anonymous Dat zijn algemene feiten in deze zaak.

 14. Anonymous

  @Piet

  Algemene feiten, naar buiten gebracht door slechts 1 partij.
  Wordt zo van tafel geveegd door de rechter.

 15. Jantien de Groot

  Ik geef Patty gelijk. Dat was ook het eerste gevoel wat ik had. Hoe wanhopig ben je dat je deze handeling toestaat. Ok nog in je mond?
  Ik vond het zo zielig voor haar. Hoeveel eigenwaarde heb je dan nog? Had liever gehoord, dat zij op haar oude leeftijd bij die altijd jongere mannen, dit geintje had geflikt.

 16. Kannie Breukhoven

  Als het waar is wat Patty schrijft, dan heeft Paay het inderdaad allemaal aan zichzelf te danken. Hoe dom ben je, dat je dit soort filmpjes van jezelf laat maken en dan ook nog eens trots gaat laten zien aan anderen. Die Paay is dus gewoon een oversekste bejaarde als ik het zo lees. Bah.

 17. Melvin

  en dat zegt notabene Brard die ooit in een reallifesoap een klysma inbracht….

 18. Anonymous

  Jantien, Jij bent een eenvoudig mens met zelf heel weinig eigenwaarde. Ik kan niets anders concluderen uit je reactie. Als je genoeg eigenwaarde hebt, dan sta je daar tijdens de seks- en in een geile bui niet bij stil. Gekke dingen doen en de grenzen opzoeken staat volledig los van eigenwaarde. Ik denk dat jij een zeer saai en eentonig seks leven hebt gehad(en nog steeds) met een vent die er alles behalve geil en aantrekkelijk uitziet. Zo dat is er ook uit..

 19. Anonymous

  @Piet Dat iemand iets beweerd wil nog niet zeggen dag het een feit is. Al denk ik wel dat ze de waarheid spreekt.

 20. Anonymous

  @Ivs2015 Jij vind dat over Patty! Ik niet en een hoop andere mensen ook niet!

 21. Piet

  @Anonymous Nou ja, dat zullen we zien in de rechtbank.

 22. Anonymous

  @Piet

  Rechtszaak komt er niet eens.

 23. Piet

  Maar het slachtoffer krijgt in deze mijn volledige steun. Dit is een nachtmerrie en Patricia heeft NIKS verkeerd gedaan. Scenario’s als dat ze er een belang bij heeft, komen van een zieke geest.

 24. Anonymous

  @Piet

  Blijkbaar ben je nogal idolaat van jouw ‘Patries’ Pee.
  Daardoor kun je blijkbaar niet meer helder nadenken.
  Kom toch eens van je roze wolk af.

 25. Piet

  @Anonymous Die rechtszaak komt er zeker. Haar advocaat wil torenhoge schadevergoeding van iedereen die het verspreid heeft.

 26. Anonymous

  @Piet

  Gaat beide niet gebeuren.

 27. Piet

  @Anonymous Leg eens uit dan. Waarom kan ik niet meer nadenken?

 28. Kees D

  Als er sprake is van chantage is dat echt wel een gerechterlijk onderzoek en eventueel een rechtzaak waard. En áls Paay er zelf achter zou zitten (wat ik betwijfel): het doen van valse aangifte is ook een delict.

 29. Piet

  @Anonymous Erken je wel dat Patricia het slachtoffer is van dit alles?

 30. Anonymous

  @Piet

  Dat hoef ik niet uit te leggen.
  Dat is voor een ieder hier te zien aan je domme uitspraken, slechts gebaseerd op hetgeen je erover op televisie hebt gezien en gehoord.

 31. Rubicon

  Oh Oh. Dan lig je al op de grond en krijg je de genadeklap van Brard. Weinig vijanden nodig met zulke vriendinnen/collega’s

 32. Anonymous

  @Piet

  Neen.
  Zij is, met de plassende man in kwestie, mededader/medeplichtig.
  Overduidelijk is dat ze het lekker vond, vandaar.

 33. Kees D

  Niet nodig in discussie te gaan met simpele zielen zonder empathie.

 34. Piet

  @Anonymous Denk eerder dat jij beetje bevooroordeeld bent. Je hebt totaal geen mededogen met het slachtoffer van zo’n vreselijke situatie.

 35. Anonymous

  @Piet

  Hup, hup, van je roze wolk af.
  Valentijnsdag was gisteren, dus nu weer over tot de orde van de dag.
  Wist je trouwens dat jouw ‘Patries’ ook houdt van poepseks, met name diarree-seks?

 36. Anonymous

  @Piet

  Hup, hup, van je roze wolk af.
  Valentijnsdag was gisteren, dus nu weer over tot de orde van de dag.
  Wist je trouwens dat jouw ‘Patries’ ook houdt van pöepseks, met name diarree-seks?

 37. Piet

  @Kees D. Je hebt gelijk, ik staak mijn pogingen tot het brengen van redelijkheid.

 38. ook zo

  @Kees D

  P.P. heeft zelf naaktfoto’s van haar vriend op internet gezet zonder toestemming, wat moeten we daar van vinden?

 39. Jantien de Groot

  Ha,ha,ha die @Anonymous. Nou, zou zeggen, denk lekker verder over mijn vermeende seksleven volgens jou.
  Jouw zin “Gekke dingen doen en de grenzen opzoeken staat volledig los van eigenwaarde” kan ik wel volledig in meegaan. Maar in haar geval vind ik het wat genuanceerder liggen, vandaar mijn standpunt in deze.

 40. Koos is de naam

  Misschien had Patricia erge dorst?? En was de cola op?? Kan toch??
  Wel zielig voor deze dame op leeftijd daar hoor je respect voor te hebben.

 41. Kees

  Seriously, Patty heeft opgezocht wat plasseks ‘betekent’??
  Zucht.

 42. zonnetje

  Mag ik misschien ook nog wat zeggen?? …eerst even urineren…..

 43. Kees D

  @Ook zo: Ik moet daar gelukkig helemaal niets van vinden, heerlijk, ik raad dat iedereen aan. Maar als het zo zit als jij zegt en die vriend heeft er een probleem mee, kan hij aangifte doen.

 44. Joop55

  Ach, als een ene geschifte president ook na een plasje op bed kan regeren kan Patries nog steeds b-garnituurprogramma’s presenteren.

 45. Panda

  Ik sta achter Patricia. Wat ze in bed, of van mijn part in bad doet, is helemaal haar zaak. Als ze dat voor privé doeleinden filmt is dat ook haar zaak. En van niemand anders.

  Het op deze manier naar buiten brengen door een derde partij en het medewerking hieraan verlenen door een site als Geen Stijl is verschrikkelijk laag. En strafbaar. Geen Stijl doet het niet meer zo denderend, dus ze moeten iets. Maar ten koste van iemands plezier van leven? Een schande is het.

  Of die rechtszaken er komen vraag ik me af. Maar ergens hoop ik het wel. Dat de schuldige aangewezen wordt ook. En dat er flink gestraft wordt.

 46. kristina

  Patty heeft gelijk, geen speld tussen te krijgen. Zij is tenminste geen pleaser.

 47. fransw

  Piet ik vraag me af hoe hoog de boete voor Peter R DE Vries en Rtl boulevard wordt ivm met verspreiden van het filmpje

 48. Anonymous

  Patricia is een bejaarde vrouw maar het zag er niet uit of ze het met tegenzin deed. Haar mondje ging makkelijk open. Ik las op de facebook van Gordon dat het filmpje op geenstijl stond. En ook rtl boulevard melde dat heel vaak.

 49. M

  fransw, Je zit er compleet naast.

  Je zult de sites van Geen Stijl en Dumpert bedoelen.

  Peter R. De Vries en Rtl boulevard hebben dat filmpje wel gezien (zoals ook John van den Heuvel) maar niet verspreid.

 50. Anonymous

  @M; mee eens. fransw zit er naast.

 51. Anonymous

  @fransw heeft de filmpjes op zijn telefoonstaan

 52. Anonymous

  Patty heeft zelf geen seks meer. Heb je gezien hoe dik ze is..!

 53. kristina

  Dus dikke vrouwen hebben geen seks…misschien heeft ze wel een feeder…

 54. Wow

  Laten we vooral doen of het heel normaal is om,in je bek gezeken te worden.

  Of ben ik gewoon niks gewend?

 55. marcel

  Paay is een st…h..r of een niet aangenaam ruikende pro…..e, altijd al geweest maar even wat anders er zijn ook BN’ers die aan poepseks doen, laten zich onderschijten. ook dit zal uitlekken in de toekomst.

 56. Virginia Rens

  Brard is toch ook niet weg van een potje poepseks, of hoe zit dat?

  MENEER KAKTUS EN IK ZIJN ZWANGER!!!!!

 57. kristina

  Doe vooral wat je wil, maar ga niet achteraf het zielige, sneue slachtoffer spelen.

 58. Marijke

  Hoe durft Patty, hoe durft ze?

 59. Van Leemhuyzen

  Die twee kunnen elkaar een hand geven. Beiden aartsviezerikken.

 60. Nick

  Patty moet beter in de spiegel kijken.

 61. Robert

  Weet men nog de slotwoorden van P.Paay bij de DWDD in de discussie met Theo Maassen. Kijk en luister daar nog even naar. Dan weet heel Nederland genoeg.

 62. Beau van Erven Ikink

  Als Paay echt trots aan iedereen dit soort filmpjes laat zien, zoals Patty schrijft, heeft ze het wel aan zichzelf te danken dat zoiets ooit op pleaatsen komt waar je later spijt van krijgt. Maar dan kan je alleen jezelf de schuld geven van je eigen domme handelen, niet je buurman of wie dan ook. Ik geloof Patty wel. Paay is altijd oversekst geweest met al haar uitspraken en ontboezemingen over haar seksleven. Eigen schuld, dikke bult dus.

 63. Anonymous

  @Robert; wat zei ze?

 64. dr phil

  zij had dat ook gewild der bek heeft zij wel

 65. tv maker

  PATTY=COKE PATTY + NEE! PATTY =ZELFOVERSCHATTING PATTY=VET
  PATTY =ALLES DRAAIT OM MIJ PATTY =NIET COLLEGIAAL PATTY= STOP ER MEE!

 66. anoniem

  Tja, nu hebben alle B en C artiesten in ons land wel hun zegje gedaan?

 67. Silence

  Dat hele wereldje zit voortdurend met hun verbouwde neus in de poeder!
  En Patty weet meer dan naar buiten mag komen….

 68. monica

  Het is wat genant het film en vernederend voor haar……. Maar het zou erger zijn als er een filmpje naar buiten was gekomen waarin een moeder bv niet goed voor haar dochter is geweest……. Ze heeft er niemand op dat moment schade mee berokkent…….

 69. T

  Valse patty coke! La Paay is niet zo beneden niveau als haar. Een trap na geven met conclusies trekken wat voorts dan een eigen leven gaat leiden? Goedcoke patty. Afknapper patty coke

 70. Piet Paulus

  Ach Patty toch. Je eigen klysma-toilet-vernedering al vergeten? Begrijp ook niet waarom iemand dat wil laten zien in een reallifesoap???

 71. Anoniem

  Dit vind ik nu leuk.
  Pat heeft geen dubbele agenda en kan dit dus zeggen :-D

 72. Raffy

  Patty Coke is zwanger? Comedy central gezien Standup crapp?
  Jeetje wat een glasbak onder die ponchooT

 73. Raffy

  Anoniem
  donderdag 16 februari 2017 om 15:15 Geen agenda? Lees nog es sletje. Iets met…

 74. Lou

  Ervaringsdeskundige aan het woord. De koningin van de ranzigheid.

 75. pring

  Patricia Paay was er zelf niet vies van om allerlei intieme détails bekend te maken over de seksvoorkeuren van haar ex Adam Curry, puur en alleen om hem te pesten. En over haar ene nachtje met David Bowie zat ze als een klein kind op te scheppen op de nationale tv. En nu de heilige onschuld uithangen? Hypocriete vrouw die ineens preuts gaat worden. Patty Brard komt ook nog wel aan de beurt.

 76. Lou

  Daar gaat het niet om, Pring. Het gaat erom dat er een filmpje is opgenomen dat als chantagemiddel is gebruikt en gepubliceerd. Niet de voorkeuren en intieme daden van Paay is het onderwerp. Ook niet het feit dat ze het laat filmen. Maar dat iemand het rondstuurt en het vertrouwen schendt. Daar gaat het om.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.