Ook Patty Brard wil Anouk niet terug in The Voice

Niet alleen RTL 4-ster Peter van der Vorst, maar ook SBS 6-diva Patty Brard hoopt dat Anouk niet terugkeert als jurylid in The Voice of Holland. Dat laat ze weten in haar column in de Weekend. Anouk tekende voor twee seizoenen van The Voice, maar heeft er slechts één gedaan. Het lijkt erop dat ze dit jaar weer terugkeert op de stoel van de vertrekkende Guus Meeuwis. Maar van Brard hoeft dat niet. “Ik denk dat de huidige lekkere sfeer in de jury behouden van groot belang is.”

Een tv-show op vrijdagavond moet ook leuk om te kijken zijn en Anouk verpest de sfeer, vindt Brard. “Hoewel ik zeer groot fan van Anouk als zangeres ben, werd ik nooit zo blij van haar als jurylid. Haar commentaar snijdt wel hout, maar ze voelde toch als een stoorzendertje, het buitenbeentje van de klas.

RTL 4 doet er beter aan om Anouk buiten te sluiten, aldus Brard. “Dat de jury essentieel is in talentenjachten, blijkt wel in Idols. Stuk voor stuk leuke mensen, maar niet te doen als jury.”

De Idols-jury is een onsamenhangend geheel, aldus Brard. “De zichtbare ergernis aan elkaar, het non-talent en de manier waarop de jury hiermee omgaat, maakt dat het programma opgeleukt moet worden door de montage en uiteindelijk heel onrustig is.”

Het maakt pijnlijk duidelijk dat we al lang uit ge-Idoled zijn, maar nog lang niet uit ge-Voiced!“, besluit ze in haar column in de Weekend.

Brard is ondanks haar verleden als hitzangeres nog niet gevraagd om coach te worden in The Voice.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen