Ook AD uit kritiek op Paay-verslag RTL Boulevard

Geplaatst op Sun 12 Feb 2017 om 12:17

Tv-recensent Angela de Jong van het AD sluit zich aan bij de kritiek op de manier waarop RTL Boulevard deze week verslag deed van de Patricia Paay-rel. Dat is te lezen in de krant. RTL Boulevard krijgt kritiek omdat de coryfeeën van het programma over elkaar heen buitelden om te zeggen hoe erg ze het wel niet vinden voor Paay, terwijl er in beeld woordgrapjes verschenen en de presentatoren er – vóór het uitlekken van de tape – flink mee te koop liepen de tape al te hebben gezien.

Hoe hard de Boulevard-sterren ook riepen dat ze het schandalig vinden, ze kregen toch kritiek over zich heen. Van advocaat Remy Chavannes in Jinek, van weblog GeenStijl en van Parool-recensent Han Lips.

En daar komt nu ook Angela de Jong bij. “Wat wel een beetje jammer was dat ze in Boulevard zijn woorden omlijstten met een foto van een stel mannenbenen met de broek op de hielen. En dat het item werd aangekondigd met de lollig bedoelde kreet ‘pislink’ en de voice-over sprak van een ‘koude douche’ voor Patricia.

De Jong prijst wel de manier waarop Peter R. de Vries op tv in de bres sprong voor Paay. “Ik vind hem soms ook een pedante betweter. En hij komt mij als kijker regelmatig de neus uit.”, zegt ze (via Blendle).

Maar één ding werd me die avond weer eens glashelder: als je in de penarie zit, dan moet je in Nederland toch echt Peter R. de Vries hebben. Die gaat pál voor je staan.

Overigens vindt Luuk Ikink níet dat RTL Boulevard op een hijgerige manier verslag heeft gedaan van de Paay-rel, zei hij dit weekend op Twitter.

Foto: RTL
36 Reacties op “Ook AD uit kritiek op Paay-verslag RTL Boulevard”


 1. Walter

  De verontwaardiging van de Vries was wel erg selectief.

 2. Anonymous

  RTL had het al weken over, en maakte mensen nieuwsgierig ernaar. Maar dit had nooit op het Internet gemogen. De een zette de ander tot iets en de ander voerde het uit. Beide zijn schuldig. “Mooie” CV van RTL om mee te nemen.
  Karma is a bitch.

 3. Franka

  RTL Boulevard kan er een voorbeeld aan nemen hoe Shownieuws hiermee is omgegaan.
  UIt respect voor Paay is er bijna niet over gesproken.
  Patty Brard geen enkel woord over de seksfilmpjes, dat is wel netjes van Shownieuws.

 4. Ingrid 🌷🌷

  Begrijp niet dat we Galjaard niet horen!
  Hij wilde dat Boulevard meer niveau kreeg en dan plegen ze op iemand karaktermoord en zwijgt Galjaard!
  Luuk denkt tegenwoordig dat hij heel wat is,nou nee.!
  Boulevard is heel erg weggezakt in het riool…. 👎🏼👿

 5. Anonymous

  Blijf me erover verbazen dat die Ikink nog op tv mag werken. Die jongen heeft totaal geen talent en werkt mij in ieder geval flink op de zenuwen. Ik ben vrij pacifistisch ingesteld, maar als ik hem zie, krijg ik altijd agressieve gevoelens.

 6. Anonymous

  Het had nieuweling Luuki gesierd als hij zich afzijdig had gehouden hierover. Des te hoger je staat des te harder je valt. En soms valt je ”te pletter” om nooit meer op te staan in de showbizz. Elke kans die je krijgt moet je naar eer en geweten vervullen zonder anderen te kwetsen door machtsmisbruik. Denk effe na hoe jij je zult voelen als een ander dat tegen jezelf doet..

 7. Anonymous

  Over een paar weken zal blijken dat Patricia de video bewust gelekt heeft. Aandachts-geil.

 8. Anonymous

  Luuk verkeerd zich nu in de jaren van hoogmoed. Daarna volgt altijd de val. Geld ook voor Humberto.

 9. Anonymous

  Angela de Jong had ook even online moeten kijken. Dat was eigenlijk nog erger. Daar hoorde de Vries niet over op tv. 41 minuten eerder dan Geenstijl plaatse Boulevard op FB …tapes Patricia Paay online! Dat laatste was de titel. Dan gaat iedereeen er naar zoeken. Ik vind het nieuwe Boulevard een goed programma en Peter de Vries een vakman maar, het had hem gesierd als hij ook Boulevard had genoemd in zijn betoog.
  Luuk komt een dag later met een reactie en vind dat hij en Boulevard niets verkeerd hebben gedaan. Dan moet deze jongen maar even de afleveringen en de online berichten van de afgelopen week terug kijken. Je kan namelijk niets anders concluderen dat ze er ook een aandeel in houden. Dat is niet erg maar geef het dan ook toe. Het is een feit!

 10. Anonymous

  Wat zitten jullie je druk te maken? Ondertussen hebben jullie de filmpjes wel zitten kijken! Hypocriet

 11. peter

  13:21@ Iedereen heeft die filmpjes gezien. We zijn allemaal mensen. Nieuwsgierig als we zijn. Willen we het toch zien. Terwijl het te smerig voor woorden is. Alleen ik begrijp niet dat er nog elke dag over wordt gesproken. Deze mevrouw de jong doet nu toch precies hetzelfde als boulevard. Ze herhaalt dezelfde grappen. Ook dat wordt weer gelezen. Bij somiggen mensen vraag je je toch af. Doen ze dit nu omdat het zo erg vinden voor paay of omdat ze ook iets willen zeggen.

 12. Marcel

  Vraag me af waarom elke ‘wind’ die deze mevrouw de Jong laat zo breed uitgemeten dient te worden hier. Totaal niet belangrijk naar het meningkje van dikkertje de Jong…

 13. Anonymous

  Ik vind dat Boulevard het heel netjes gedaan heeft.

 14. Melvin

  Peter, spreek aub voor jezelf

  ik heb de filmpjes niet gezien, en heb hier ook totaal geen behoefte aan

  Dat Paay dit gedaan, moet ze zelf weten, al is het niet handig als BN-er zijnde, om dit soort praktijken te doen met iemand, omdat je altijd de kans loopt dat iemand iets achter je rug doet, zoals nu het geval is met het opnemen van.

 15. Rekenmeester

  Blijft de vraag :hoeveel houdt ze er aan over? Van deze mevrouw is zoveel naaktmateriaal in omloop dat het haar imago niet schaadt .Van paria is ze nu slachtoffer geworden in Hilversum .Misschien een programma met Goedele of Sex Met Max.Missie bereikt lijkt me voor een arme AOW-trekker .

 16. hihi

  @Walter

  Nee, het is eerder zo dat jij Peter niet moet omdat hij link is en je daarom hard zoekt naar redenen om de positieve dingen die hij doet negаtief te interpreteren.

 17. dex

  Het waren toch vooral die vreselijke Winston en die Bridget die elkaar en zichzelf op stonden te G ei len over het filmpje! Die 2 zijn echt de grootste schuldigen.
  Ook aanpakken graag! Oh oh oh wat vonden ze het “leuk”
  Doodziek word je van die lui bij boulevard.

 18. Rotterdamse Harry

  Dit is oud nieuws je moet eens weten wat ze in Rotterdam allemaal van haar weten.

 19. Kees de Chinees

  @Anonymous 13.21 & peter

  Bullshit! Ik heb het niet gezien en wil het niet zien. Ben het er overigens wel mee eens dat iedereen die dat filmpje bewust heeft zitten kijken zijn hypocriete mond moet houden over Boulevard. Rioolputprogramma.

 20. Televisiefreaks

  RTL Boulevard is riooljournalistiek. Het trucje is na 17 jaar wel uitgewerkt. Hoeveel ze ook hebben vernieuwd dit seizoen, dat helpt niet meer. De slijtage is duidelijk zichtbaar in de kijkcijfers.

  Dit seizoen van RTL Boulevard is het slechtst bekeken seizoen sinds jaren. Waar ze voorheen 1Vandaag nog regelmatig versloegen zien ze dat actualiteitenprogramma nu dagelijks meer kijkers trekken. Een bank, sneller door onderwerpen heen jagen en meer social media onderwerpen en uitzicht op het Leidseplein helpen niets, maar zorgen juist voor een dalende trend in kijkcijfers.

 21. Anonymous

  Vind je het gek dat de kijkcijfers dalen? Sorry hoor maar ik hoef tijdens het eten ook niet geconfronteerd te worden met merv. Maasland.

 22. JasperV

  RTL Boulevard is een waardeloos en respectloos programma met meestal onbenullige onderwerpen.

 23. fransw

  Boulevard medewerkers blijken het filmpje ook doorgestuurd te hebben , benieuwd hoe justitie daar mee omgaat.

  Sinds Kluivert bij boulevard bij beunt komt dat programma bij niet meer aan

 24. Anonymous

  @17:37 , mee eens 👍🏻 hopelijk worden zij ook aangepakt.
  Lachen om een ander zijn ellende..waardeloos programma.

 25. Anonymous

  @televisiefreaks Ze moeten Boulevard meer actualiteit maken. De mode, lifestyle en gezondheid onderwerpen en deskundigen aan RTL Live schenken. Ook moet RTL Editie.NL op laten gaan in RTL Live. RTL Boulevard voortaan om 18.10 laten beginnen en hierin ook het nieuw en actualiteit bespreken met deskundigen en gasten. Daarnaast show, crime, sport, royalty etc. Misschien dat social media blokje er uit. In elk geval die top5.

 26. Marly van der velden Lover

  Ik heb deze video gezien, maar vond hem totaal niet schokkend, ik doe zoiets ook wel eens

 27. Jort K.

  Een storm in een glas appelsap.

 28. Flits Bom

  Wat een gezeik om niks

 29. gerdien

  Wie zelf jarenlang voor elke scheet de rubrieken & bladen opzoekt en dan zo’n filmpje maakt (of laat maken) en daar vervolgens nogal slordig mee omspringt moet niet raar opkijken dat het vroeg of laat op internet opduikt. En dat daarna de riooljournalistiek ermee aan de haal gaat. Voor alle duidelijkheid: ik heb het zelf niet gezien, ook helemaal geen behoefte aan en ik kan me voorstellen dat hetvvoor Patricia Paay zelf meer dan genânt is maar het wordt wel erg uitgemolken. Zowel door Paay zelf als door de roddelindustrie die elkaar nu al een week hiermee bezig houden. Iedereen weet nu dat Paay nog steeds van hele gekke, wilde spelletjes houdt, meer kan je er niet van maken en minder ook niet want je kan het niet ongedaan maken. Zullen we er dan nu maar over ophouden?

 30. Djd

  @televisiefreaks
  Je mag dan wel een freak zijn maar verstand van kijkcijfers heb je niet. Mijn favo programma is het ook niet, maar het huidige seizoen is qua marktaandeel juist wel het beste in jaren. Maargoed kijk jij maar lekker naar de absolute cijfers en kom maar met scheve vergelijkingen..

 31. Fpuchyki

  In The First Place idle muscle participate truck driver maintains .

 32. Kncpaasr

  Admittedly http://www.idlemuscle.com/testosterone/ minimum documentation with on .

 33. Beau van Erven Ikink

  De waarheid komt nog wel boven tafel. Paay is zelf onvoorzichtig omgesprongen met dit pis-filmpje en geeft nu anderen de schuld. Zoals haat hele leven al, deze vrouw liegt alles wat los en vast zit bij elkaar. Het was aan het begin van de rel toch ook allemaal fotoshop omdat het filmpje volgens haar niet kón bestaan.

 34. Anja

  En dat zegt iemand van het AD . . . . Breek me de bek niet open zeg .
  De pot verwijt de k . . . .l.

 35. Censuur

  Waarom in Shownieuws al sinds donderdag geen woord over de plasseks film van Paay? Raar soort van censuur. Als dat geen shownieuws is en Dave Dekker wel dan ben je als redactie OF de weg kwijt OF dan onderschat je je kijkers.

 36. kristina

  en Paay harkt haar geld bij elkaar…als je niks kan, moet je toch wat…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.