Ook AD uit kritiek op Paay-verslag RTL Boulevard

Tv-recensent Angela de Jong van het AD sluit zich aan bij de kritiek op de manier waarop RTL Boulevard deze week verslag deed van de Patricia Paay-rel. Dat is te lezen in de krant. RTL Boulevard krijgt kritiek omdat de coryfeeën van het programma over elkaar heen buitelden om te zeggen hoe erg ze het wel niet vinden voor Paay, terwijl er in beeld woordgrapjes verschenen en de presentatoren er – vóór het uitlekken van de tape – flink mee te koop liepen de tape al te hebben gezien.

Hoe hard de Boulevard-sterren ook riepen dat ze het schandalig vinden, ze kregen toch kritiek over zich heen. Van advocaat Remy Chavannes in Jinek, van weblog GeenStijl en van Parool-recensent Han Lips.

En daar komt nu ook Angela de Jong bij. “Wat wel een beetje jammer was dat ze in Boulevard zijn woorden omlijstten met een foto van een stel mannenbenen met de broek op de hielen. En dat het item werd aangekondigd met de lollig bedoelde kreet ‘pislink’ en de voice-over sprak van een ‘koude douche’ voor Patricia.

De Jong prijst wel de manier waarop Peter R. de Vries op tv in de bres sprong voor Paay. “Ik vind hem soms ook een pedante betweter. En hij komt mij als kijker regelmatig de neus uit.”, zegt ze (via Blendle).

Maar één ding werd me die avond weer eens glashelder: als je in de penarie zit, dan moet je in Nederland toch echt Peter R. de Vries hebben. Die gaat pál voor je staan.

Overigens vindt Luuk Ikink níet dat RTL Boulevard op een hijgerige manier verslag heeft gedaan van de Paay-rel, zei hij dit weekend op Twitter.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen