NPO 3 gaat beelden haaienbeet Freek Vonk uitzenden

De haaienbeet van Freek Vonk zal later dit jaar te zien zijn in zijn programma Freek Naar De Haaien op NPO 3. Dat maakt de presentator vandaag bekend op Facebook. Vonk werd drie weken geleden gebeten door een haai. “We hebben alles gefilmd. Die beelden gaan we gewoon gebruiken in de serie. Ik heb ze al uitgebreid geanalyseerd met dr. Samuel Gruber van Sharklab, een van de belangrijkste haaienwetenschappers. Ik zal zelf uitgebreid uitleggen wat er is gebeurd en waarom!

Hoe het precies is gegaan, wil Vonk nu nog niet zeggen. “Wat ik wél alvast kan zeggen is dat de beet honderd procent niet uitgelokt is. Het was een bizar incident, waar niemand schuld aan heeft.

De dierenvriend laat de haaien niet met rust na de beet. “Mijn fascinatie en passie voor haaien is door de beet alleen maar groter geworden! Ik heb geen seconde gedacht dat ik niet meer met haaien zou willen duiken. Ik hou van ze.

En ik ga natuurlijk door met het maken van de serie ‘Freek naar de haaien’ voor BNN-VARA! Die titel heeft nu wel een extra lading gekregen, haha!

Foto: VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen