Nieuwe Revu laat Catherine Keyl bijna doodvriezen

Het leven van Catherine Keyl gaat niet over rozen. Ze staakte haar tv-carrière vanwege hevige diarree-aanvallen, werd in Amsterdam met de dood bedreigd bij een tramhalte en in Parijs beroofd door een man met rare kleren. Ze heeft haar portie ellende nog niet gehad: onlangs vroor ze bijna dood tijdens een fotoshoot van Nieuwe Revu. De fotograaf wilde haar met kokerrok fotograferen bij het Nationaal Militair Museum. “Als ik kom aanrijden in de Soesterduinen, is het min acht.

Het was niet te doen met die temperatuur, aldus Keyl. “Heb je je ooit wel eens gerealiseerd hoe koud een panty is?

Keyl moest in een vliegtuig springen met bankjes waar parachutisten op wachten tot ze eruit springen. “Ooit op zo’n bankje met min acht in een panty geposeerd? Ik dacht na een half uur dat ik vastgevroren zat.”

De fotograaf was volgens Keyl genadeloos. Hij wilde haar daarna in een oude, koude Jeep zetten. “Waarom staan die vliegtuigen en jeeps niet binnen?

Uiteindelijk overleefde Keyl de fotoshoot van 5,5 uur. Ze vroeg zichzelf af waarom ze het eigenlijk deed. “Ja hoor, pure ijdelheid“, bekent ze in haar column (via Blendle).

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen