Merel Westrik ook op vrije dagen naar RTL

RTL Nieuws-vrouw Merel Westrik gaat ook op haar vrije dagen naar het RTL-pand. Dat vertelt de presentatrice in een interview met de Vriendin. Westrik heeft het ontzettend druk met haar RTL Nieuws-leven. “Het RTL Nieuws presenteer ik zes dagen achter elkaar en de week erop hoef ik niet te werken. Maar dan ga ik toch naar RTL om opnames terug te kijken of voor coaching. In de drie dagen die ik uiteindelijk voor mezelf heb, plan ik alleen maar dingen die ik zelf leuk vind om te doen.”

Met zo’n druk werkleven is er weinig tijd voor vrienden, maar die heeft Westrik ook niet. “Ik heb niet zo veel vrienden, mijn zussen zijn mijn vriendinnen. Zij zijn de allerbeste! Dat is echt onvoorwaardelijk.

De Vriendin lukte het ook maar net om een afspraak met Westrik te maken. “Ze neemt haar mobiel vaak niet op, reageert laat op berichten”, klaagt de interviewer van dienst.

Als Westrik op haar slechte bereikbaarheid wordt aangesproken door de journalist, antwoordt ze: “Ik ben een heel slechte planner, spreek vaak af zonder dat ik mijn agenda erbij pak. Vervolgens kijk ik in mijn agenda en denk ik: o jee, ik ben toch best wel druk.

Tot slot onthult Westrik nog wat haar favoriete plek in huis is: de woonkamer. “Daar zit ik graag op het kleed, op de grond, voor de bank.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen