Maurice Wijnen wil nabeschouwing Boer Zoekt Vrouw

SBS-ster Maurice Wijnen vindt dat Boer Zoekt Vrouw net als Heel Holland Bakt en Wie is de Mol een nabeschouwing moet krijgen op een van de tv-zenders van de NPO. Dat laat de Shownieuws-bekendheid weten op Twitter. Wijnen vindt het merkwaardig dat het meest bekeken amusementsprogramma van Nederland géén tv-nabeschouwing heeft, en andere programma’s van de NPO wel. “Waarom is er nu geen BoerTalk bij de NPO? Dat heeft Wie is de Mol ook“, zegt de musicalkenner. 

Wijnen is een vaste kijker van Boer Zoekt Vrouw. Als man die op mannen valt keek hij onder meer uit naar de datingavonturen van de knappere boer Marc. “Ben een beetje teleurgesteld in knappe Marc; vrees dat iie mega saai blijkt te zijn…”, twittert hij.

Verder verbaast hij zich over kandidate Lieke. “Lieke was niet echt open, nooit verliefd geweest, vond het doodeng. Dus, dan ga je dat proberen… op tv? Arme schat.

Zijn favoriete kandidaat is David. “David is by far de leukste boer! Heeft humor, relativering en zelfspot. Hij zal toch niet in de kast zitten?

Foto: SBS

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen