‘Journaalpresentatrice sexyer dan Katja Schuurman’

Tv-kijkend Nederland vindt de stem van Achtuurjournaal-ster Annechien Steenhuizen sexyer dan die van KRO-NCRV-ster Katja Schuurman. Dat blijkt uit onderzoek van voice-over-bureau VoiceCowboys onder meer dan duizend Nederlanders. De 39-jarige Steenhuizen heeft met 27 procent van de stemmen een flinke voorsprong op de nummers twee en drie uit het stemmenonderzoek: Katja Schuurman (21 procent) en de andere Journaalpresentatrice Dionne Stax (8 procent).

Dave Leusink, castingmanager bij VoiceCowboys, reageert: “De kracht van een lage stem blijkt keer op keer weer. Want ook al is Marilyn Monroe al meer dan 50 jaar niet meer onder ons, zelfs jonge mensen herkennen de lage sexy stem van Monroe ogenblikkelijk.”

Dat Annechien Steenhuizen nu als meest sexy stem uit de bus komt verbaast ons daarom niet. Hoewel, het is uiteraard interessant om te zien dat hoe zakelijk je imago of werk ook mag zijn: you can’t hide your sexy voice!

Het stemmenonderzoek is online uitgevoerd op VoiceCowboys.nl onder 1.031 Nederlanders van 18 jaar en ouder. De respondenten kregen de open vraag voorgelegd welke (bekende) vrouwenstem het meest sexy werd gevonden.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen