Jinek trekt gemiddeld meer kijkers dan Pauw

De talkshow van Eva Jinek trekt meer kijkers dan de talkshow van Jeroen Pauw. Waar zijn 371 afleveringen uitkomen op een gemiddelde van 690.000 kijkers, komen haar 158 afleveringen uit op een gemiddelde van 745.000 kijkers. Dat meldt NPO’s kijkcijferexpert René van Dammen in het AD. Jinek wint ook van Pauw als het gaat om de meest bekeken aflevering ooit. Haar meest bekeken aflevering ooit, die van twee weken geleden met Patricia Paay, trok 1,480 miljoen kijkers.

Pauws meest bekeken aflevering ooit was in mei 2016, toen Max Verstappen een uitzending lang te gast was. Er keken 1,285 miljoen mensen.

Pauw wint wél als het gaat om de meest gewaardeerde aflevering ooit. De aflevering met Max Verstappen kreeg een 7,9.

Jineks meest gewaardeerde aflevering, die met Peter R. de Vries, Frank Lammers en met parlementair verslaggevers over vier jaar premier Rutte op 17 februari, behaalde een 7,7.

Ook trok Pauws minst bekeken aflevering meer kijkers dan Jineks minst bekeken aflevering: hij trok op het dieptepunt 475.000 kijkers (met onder meer Albert Verlinde), zij 370.000 kijkers (met onder meer Verlinde’s theatermuse Kim-Lian van der Meij).

Het AD-artikel Van meester en pupil tot duo kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen