Irene Moors wél fan van nieuwe Paul de Leeuw-show

Irene Moors is in tegenstelling tot veel critici wél fan van het nieuwe Paul de Leeuw-programma Wie Steelt Mijn Show. Dat laat ze vandaag weten in het AD. Wie Steelt Mijn Show is niet bepaald een succes op de zaterdagavond van NPO 1. Moors krijgt er wél een echt zaterdagavondgevoel van. “Ik keek in de keuken op mijn tv toen ineens m’n dochter en haar vriend kwamen. Al snel zaten mijn zoon en man er ook bij en voor ik ’t wist, keken we met ’t hele gezin“, zegt de SBS 6-ster.

De Leeuw maakt een echt familieprogramma, vindt Moors. “We waren samen aan het becommentariëren, verwonderen en lachen. Echt zoals het vroeger was. Dat gebeurt nog maar zelden.”

Het compliment van Moors is een opsteker van De Leeuw, al bleek vorig jaar dat de presentatrice niet bepaald een goede smaak heeft op het gebied van zaterdagavondamusement. Haar SBS 6-debuut De Vreemde Eend was immers niet om aan te zien.

Op de vraag naar welke programma’s Moors nog meer graag kijkt, zegt ze: “Ik zat vorige week klaar voor Homeland en verheug me al de hele week op het vervolg. Dat komt dan na Zondag met Lubach, waar ik trouwens ook graag naar kijk… Net als Graham Norton, die de groten der aarde op hilarische wijze interviewt“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Moors is momenteel elke zaterdagavond laat te zien met haar talkshow Naar Bed Met Irene.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen