‘Humberto Tan wilde mij monddood maken’

Geplaatst op Mon 20 Feb 2017 om 15:20

Marianne Zwagerman heeft het idee dat Humberto Tan haar vorige maand in RTL Late Night monddood wilde maken. Dat zegt de opiniediva in een interview met De Limburger. Zwagerman dreigde met weglopen toen Tan haar onderbrak, nadat ze haar politiek incorrecte mening over het inreisverbod van Donald Trump verkondigde. “Ze hadden Femke Halsema uitgenodigd. En mij voor het rechtse geluid. Zo’n Femke Halsema kijkt echt met walging naar mij“, zo vertelt de mediakenner.

Halsema denkt in stereotypen, vindt Zwagerman. “Zij kan oprecht niet geloven dat mensen anders denken dan zij. En als dat wel zo is, dan is het bijna altijd crimineel. En ook héél gevaarlijk.”

Tan is volgens Zwagerman net zo politiek correct als Halsema. “Ik werd elke keer na drie woorden door Tan afgekapt. Toen heb ik live in de uitzending gezegd: ‘Als het zo doorgaat dan stap ik op.’ Ik was blijkbaar buiten de morele kaders gestapt. Zodra je dat doet, schrikken ze zo dat je meteen monddood wordt gemaakt.”

Zwagerman verkondigde haar mening over Trump ook op LinkedIn en kreeg daar bijval uit alle lagen van de samenleving. “Dat bewijst maar weer dat je uit dat frame moet denken van: het zijn allemaal ongeletterde boze witte mensen zonder baan. Er is die ontzettende hypocrisie.”

Je moet in het denkkader van de GroenLinks-achtigen blijven. Zodra je daar één stap buiten zet, dan wordt je kop eraf gehakt. Dat geluid mag niet gehoord worden. Alle mediamakers lijden hier aan.

Een groot interview met Zwagerman en Joost Niemöller in De Limburger kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
28 Reacties op “‘Humberto Tan wilde mij monddood maken’”


 1. Ron

  Het zit er nogal dwars he. Als haar totaal niet relevante meninkje gedwarsboomd wordt dan gaat ze wild om haar heen slaan en gaat ze schreeuwen, en als je pech hebt krabben… Moeilijk mens. Had daar ook helemaal niet aan tafel moeten gaan zitten, maar dat was de tweede keer dacht ik, en tevens laatste keer….Houden zo.

 2. Gaat Niet Goed Sinds Zwarte Piet

  Tan en Halsema zakken door het ijs!
  Zwagerman ziet dat goed!

 3. Francis

  Mijn schat, deed zijn best. Still love him..

 4. Kees D

  Zwagerman, dat was vorige maand. Get over it: de wereld is intussen wél verdergegaan.

 5. snuifje

  Eerlijk = eerlijk, Marianne Zwagerman ziet het vaak erg scherp. Legt de vinger op de zere plek. Snap alleen niet dat ze bij Tan gaat zitten, je weet vooraf dat het luchtig en mainstream moet blijven bij blablahaha Tan.

 6. hugo

  Mevrouw Zwagerman heeft zelf niets interessants te melden en daarom geeft ze altijd af op anderen. Grappig, dat ze nu haar pijlen richt op Halsema, want die deed in de Tweede Kamer precies hetzelfde.

 7. valerie

  pittige woorden maar ze maakt wel duidelijk een punt !!

 8. Henk II

  Ben je mediaprofessional en heb je nog helemaal niet door dat je alleen maar wordt uitgenodigd voor het maken van een relletje. Zwagerman is het hondje van Pavlov.

 9. imade

  Daar was hij inderdaad goed mee bezig, die vieze vuile rat…

 10. Apple

  Eens.
  Wordt tijd dat ook de mediawereld is wat minder links gaat lullen.

 11. Francis B

  Mijn schat is binnenkort uitgedanst vrees ik…..

 12. Rubicon

  Idd mediaprofesional. Kent klappen van de zweep. Nu huilie huilie doen terwijl ze zelf ook van er buiten adem door heen schreeuwen is. Ze was gewoon inhoudelijk niet opgewassen tegen Halsema. Niet zielig doen. Verlies incasseren. Morgen nog een dag.en nog een en nog een en nog een of was dat een week

 13. Ans

  Het zijn het soort gesprekken die Late Night niet beheerst en beter kan overlaten aan andere programma’s.

 14. Anonymous

  Wat een gezeik nu weer. Een zondebok is zo gevonden als je geen talent hebt. Als je goed bent gaan de deuren vanzelf open.

 15. Robert

  Dat mens dent dat ze o zo goed is, ze wilde iedereen overheersen. Haar menig was de juiste, zodra ze tegengas kreeg begon ze te schreeuwen en te dreigen. Raar mens die zwagerman bah

 16. b

  Mensje Zwagerman word met de dag radicaler . Schreeuwen , dreigen en mijn mening is de juiste en anders ben je af . De kleuterigheid straalt er vanaf.

 17. Pjotter Snotter

  Boehoe, ik mag niet uitpraten, ook al heb ik al tien keer gezegd wat ik weer wilde gaan zeggen. Zij zijn groot en ik is klein. Typisch gedrag toch altijd van dit soort radicalen.

 18. Anonymous

  Wie kijkt er nog naar die neger, wij kijken Jinek

  Rtl zend teveel reclame uit, natuurlijk rtl4, welke zender rtl4.

  Vanavond rtl late night, met rtl programma’s, vanavond bij rtl, rtl late night bij rtl4.

  Raar he dat de kijkcijfers dalen.

 19. Boes

  Ik kijk echt vol walging naar Femke Halsema. Ze is zelf crimineel en gevaarlijk.

 20. Mike

  Zwagerman heeft gewoon gelijk. Bij het ‘positieve’ RTL is nul ruimte voor een rechtser tegengeluid. Dan word je meteen gedemoniseerd.

 21. pepe

  Zwagerman heeft gewoon altijd een afwijkende mening uit principe tegen de stroom in ook al heb je gelijk of heeft ze dezelfde neming ze moet zeuren narcisme ten top (bikinifoto’s kijk eens hoe sexy ik nog ben op mijn 47e)

 22. Anonymous

  Ik deel niet haar standpunten maar ze heeft wel gelijk elke mening mag gehoord worden.

 23. Anonymous

  Humberto had allang vervangen moeten worden door Beau van Erven Dorens en/of Wilfred Genee.

 24. JasperV

  Zwagerman heeft helemaal gelijk en ze durft in ieder geval politiek incorrect te zijn.
  Er zijn al te veel politiek correcte BNérs en dat wordt saai en eentonig.

 25. Henk II

  Ik vind Marianne een mooie en intelligente vrouw. Femke is echter wanstaltig lelijk en achterlijk.

 26. Flits Bom

  Tan blijft het IQ hebben van een gemiddelde Mavo leerling en gaat diepgaande gesprekken uit de weg hierdoor.

 27. Annoniemus

  Tan is met zijn kijkcijfers zelf monddood nu , beter dat hij opstapt en in een louche modezaak verkoper word van dameskleding !

 28. Arnoud Tempelman

  Groot interview in…. de LImburger. Wow!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.