Hoofd Do deed het niet tijdens SBS 6-show

Foto: RTLHet hoofd van presentatrice Do werkte soms niet tijdens de opnames van het SBS 6-programma Surprise Surprise, dat ze samen met Airen Mylene en Henny Huisman presenteerde. Dat onthult ze vandaag in het AD. Huisman riep destijds al dat Do ‘een heel mooi en lief vrouwtje, maar geen echte presentatrice’ is en nu wordt duidelijk waarom dat zo is. Ze was er niet helemaal bij: rond de geboorte van haar zoon Jip is ze veel te lang door blijven werken. “En ook weer te snel begonnen.”

Het was niet te doen, aldus Do. “Ik had een fysiek zware bevalling, deed drie tv-programma’s, was bezig met mijn theatershow en zat midden in een heftige verbouwing. Ik liep mezelf compleet voorbij.

Volgens Do kon de kijker dat merken. “Moest ik een man interviewen voor Surprise Surprise, was ik even helemaal kwijt wat ik moest vragen. Mijn hoofd deed soms niets meer.”

Sommige mensen krijgen een kind en zijn daardoor al anderhalf jaar van slag – wat ik helemaal begrijp – maar ik had de rest er ook nog eens bij. Dat moest ik nu echt anders doen.”

Recentelijk beviel Do van nog een kind. “Het is zo fijn dat ik nu drie maanden voor en drie maanden na de bevalling niets anders aan mijn hoofd had dan mijn kindjes.”

Het AD-interview met Do kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen