GeenPeil geeft Zendtijd voor Politieke Partijen weg

Foto: Nick van OrmondtDe Jan Dijkgraaf-partij GeenPeil gaat de Zendtijd voor Politieke Partijen die het krijgt toegewezen weggeven aan creatieve landgenoten. Een jury van doorgewinterde media- en reclamemakers kiest de vijf beste clips uit. Dat heeft de partij laten weten. GeenPeil heeft niet zo’n behoefte aan de zes blokken van drie minuten zendtijd op de tv-zenders van de NPO. “De Zendtijd voor Politieke Partijen staat bekend als het meest nietszeggende stukje televisie“, zo laat de partij weten.

Iedereen mag clips insturen, aldus GeenPeil. “Je gaat de geschiedenisboeken in als één van die mensen die het landschap van de politieke tv-communicatie voorgoed veranderde. Daarnaast maak je kans op 750 euro als je spotje de TV haalt én wij een zetel.”

Bedrijfsvormen mogen niet meedoen. “Groepen collega’s wel. Groepen studenten ook. Andere groepen mensen ook. Je hoeft geen GeenPeil affiniteit of lidmaatschap te hebben zelfs. Als je clip maar goed is.”

De clips moeten aan een paar voorwaarden voldoen. “Handig om te weten: Zendtijd PP is zowel ‘s avonds als overdag. Dus geen tere kinderzieltjes slopen met horrorbeelden“, is te lezen op de GeenPeil-site.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen