Frans Bauer stapt mogelijk over naar SBS 6

Frans Bauer maakt mogelijk de overstap van Avrotros naar SBS 6. De zanger wil pas over een week of drie duidelijkheid geven over dit hardnekkige gerucht. Dat meldde Luuk Ikink donderdagavond in RTL Boulevard. Bauer zwijgt, aldus Ikink. “Het gerucht gaat al een tijdje dat Frans Bauer middenin een transfer naar SBS 6 zit. Frans vertelde ons vandaag dat er weinig over te vertellen valt, maar er wordt wel over en weer geflirt. Over drie weken moet er meer duidelijkheid zijn. Wordt dus vervolgd.”

Een vertrek van Bauer bij de NPO lijkt onvermijdelijk, nu er steeds meer kritiek is op plat amusement bij de publieke omroep. Als er iemand plat amusement maakt bij de NPO, dan is het Bauer wel met programma’s als Bananasplit en What The Frans.

Bauer uitte donderdag in het AD nog felle kritiek op het feit dat amusement de strot om wordt gedraaid bij de NPO. Volgens hem is de Britse BBC een voorbeeld voor onze publieke omroep.

Een eventueel vertrek van Bauer bij Avrotros zou ook verklaren waarom de omroep hem deze week keihard schoffeerde. In een persbericht over het nieuwe programma waarin volkszangers Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense de Nederlandse arbeidsmarkt verkennen, noemde de Avrotros hen de ‘drie bekendste volkszangers van ons land’. Bauer is echter tien keer zo bekend als dit trio bij elkaar.

Foto: Nico Kroon/Avrotros

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen