Frank en Ronald de Boer analyseren samen op Veronica

Niemand minder dan de broers Frank en Ronald de Boer verzorgen vanavond op Veronica samen de analyse van de Champions League-wedstrijd Paris Saint-Germain – FC Barcelona. Dat heeft de tv-zender laten weten. Met de ontmoeting tussen de Franse en Spaanse club wordt het prestigieuze voetbaltoernooi hervat. Om dat te vieren zitten de twee broers aan tafel en dat is bijzonder. Het gebeurt niet bepaald elke week dat de Boer-broers samen in een voetbalprogramma te zien zijn.

Begin vorig jaar waren de broers ook al samen in beeld bij SBS, maar dan in een andere hoedanigheid. Voorafgaand aan de wedstrijd van Ajax tegen Rapid Wien stond Ronald voor de camera als analyticus van SBS 6 en Frank als trainer van Ajax.

Voor de feestdagen is de poulefase van het Champions League-toernooi afgerond. Vandaag barst dan ook de knock-outfase van het toernooi los. “Voor de overgebleven 16 teams is het in onderlinge uit- en thuisduels telkens erop of eronder“, legt de zender uit.

Paris Saint-Germain – FC Barcelona wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Oldenburger.

Foto: NOS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen