Floortje Dessing krijgt buikpijn van Boer Zoekt Vrouw

Floortje Dessing vindt het zenuwslopend dat Boer Zoekt Vrouw haar nieuwe lead-in is. Dat laat de presentatrice weten op Twitter. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld heeft een nieuw tijdstip: op zondagavond na Boer Zoekt Vrouw. Vanavond is de eerste uitzending, maar bij Dessing is er geen sprake van een juichstemming. Het voert de druk volgens haar alleen maar op. “Nu al buikpijn van die nieuwe uitzendtijd achter kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw“, zo laat ze weten.

Boer Zoekt Vrouw is een programma dat met gemak de 3-miljoengrens overschrijft – zelfs de 5-miljoengrens is een aantal keer doorbroken. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld scoorde op het hoogtepunt bijna 2,3 miljoen kijkers.

Dessing legt in De Telegraaf (via Blendle) uit dat de verhuizing van woensdag naar zondag veel spanning met zich meebrengt: “Het is een eer om achter zo’n groot programma als Boer zoekt vrouw te zitten, maar het schept misschien hogere verwachtingen.

Ze hoopt de Boer Zoekt Vrouw-kijker in elk geval te verblijden met mooie tv. “Het wordt elk jaar moeilijker verhalen te vinden en het is ook zwaar, mensen fakkelen af. Het is nog niet duidelijk hoe we volgend jaar verder gaan.”

We hebben in ieder geval weer mooie afleveringen gemaakt waarvan ik hoop dat ze gaan ontroeren en inspireren.

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen