Fajah Lourens gevraagd voor Adam Zkt Eva VIPS

Geplaatst op Wed 15 Feb 2017 om 10:52

Fajah Lourens is gevraagd om als kandidaat mee te doen aan de BN’er-editie van de naakte datingshow Adam Zkt Eva op RTL 5. Dat heeft de actrice gezegd op Radio 10. Zes single BN’ers beproeven in de speciale editie van het programma de liefde ‘in de meest pure vorm’. Zij daten voor de camera met onbekende Nederlanders. Maar Lourens is in elk geval níet van de partij. “Daar ben ik voor gevraagd. Natuurlijk doe ik daar niet aan mee. Nog even zeg“, reageert de dieet-dj.

Lourens mag dan wel single zijn, maar op deze manier hoeft ze geen relatie. “Ik ben niet op zoek naar iemand die mij op die manier wil leren kennen, nee. Gadver.”

RTL 5 kan haar met geen mogelijkheid overhalen. “Dat hoef ik niet. Ik ga niet in mijn nakie over het beeld lopen. Ik ben al naakt overal, maar niet op die manier.”

Ze vraagt zich ten zeerste af welke BN’ers meedoen. “Ik vraag me af of ze het vol krijgen dat programma. Ik denk dat niemand dat wil, echt niet.”

Foto: WNL
23 Reacties op “Fajah Lourens gevraagd voor Adam Zkt Eva VIPS”


 1. Jroen

  Nou het feit dat ze het al aangekondigd hebben wilt zeggen dat er interesse is..

 2. lvs2015

  LOl, ach ach… hoe ranziger en lager op de BNér status trap, hoe eerder je verwacht dat ze weer opduiken in een of ander reality format wat ze weer wat geld oplevert,omdat ze zelf te lui zijn om ergens een echte baan (callcenter?) te gaan zoeken. Maar wacht! Laatst was er toch geroepen in de media (AD) dat zij een zakenimperium had opgebouwd? (yup: “Hoewel ze geen enkel diploma bezit, bouwde ze een succesvol zakenimperium op”) Hoe kan iemand die dan volgens zegge zo kapitaalkrachtig is (ja want anders bouw je geen zakenimperium op) zich dan gaan verlagen door mee te doen met een lekkere ranzige reality show voor geld? ( AD: http://www.ad.nl/binnenland/dat-strenge-zit-in-mijn-genen~a15f0f75/ ) Of gaat Fajah dit verdedigen dat ze dit doet vanuit het esthetische?(LOL) Ik kan niet wachten op de drogreden.

 3. Sophie

  Ach je snapt toch wel dat RTL nooit een persbericht eruit doet als de cast al niet bijna rond is….Eindelijk eens een leuke variant met bn’ers!

 4. Annemarie

  Wat een mooi en puur programma! Ik ben heel erg benieuwd naar de BN’ers die hieraan mee gaan werken, ga me zeker opgeven voor dit avontuur!!

  Wie weet waar ik me kan aanmelden?

 5. Adam Zkt Eva Lover

  OMG een nieuw seizoen, MET bn-ers!!! Zo cool en puur en mooi! Ik kan nu al niet wachten!!!

 6. Anonymous

  jongens wat is er mis en gek aan naakt? ik snap deze heisa niet hoor!

 7. Lekker man

  Geil Fajah naakt!! Huh ik snap het niet!

 8. Roelof

  @lvs2015 heb jij überhaupt het stuk wel gelezen?

 9. Karel

  Duitsland had het al met VIP’s.
  Daniel Köllerer
  Janina Youssefian
  Janni Honscheid
  Leo Bartsch
  Peer Kusmagk
  Ronald Schill
  Veel succes met googelen.

  Sarah Joelle Jahnel

 10. lvs2015

  En volgens de Televaag heeft Fajah afgezegd vanwege het feit dat ze ‘skin’ moet laten zien voor geheel Nederland. LOL.. Wie haar Instagram account bekijkt ziet alleen maar skin-naked poses van deze zelfde Fajah. Dus hoezo een drogreden om het niet te hoeven doen voor RTL TV. Oh wacht… ze krijgt natuurlijk te weinig betaalt om mee te doen want als iemand met een zakenimperium (LOL) verwacht je wel minstens iets met 6 nullen als je in een reality show van RTL meedoet.

 11. Harry

  @lvs2015 Er is wel een verschil tussen foto’s laten maken en zelf controle hebben over welke foto’s op welke medium geplaatst worden en in je blote reet over een strand rennen op tv. Dat is het verschil tussen artistiek naakt en plat naakt.

 12. Cees

  Nou @harry je kan alles zeggen over AzE maar plat naakt is het niet. Juist een programma wat bestaat uit schitterende beelden… dus juist artistiek lijkt me

 13. Samanda

  laat me raden

  de kandidaten:

  Amanda Balk
  Michella Cox
  Kelly van derVeer
  Liza Sips
  Jeffrey Wammes
  Curt Fortin
  Tony Wczynski of zoiets
  Huub van Ballegooijen

  Al deze mensen hebben in het verleden al half naakt of naakt de beeldbuis vervuilt of bewonderd, dus grote kans

 14. Yoshi

  Liza Sips is een dood normale actrice hoor

 15. Frans

  Nicolette Kluivert uhummm

 16. Van Leemhuyzen

  Alles laat Fajah zien, behalve tepels. Daar hebben we het toch over? Of denkt Fajah: een half ei is beter dan een lege dop?

 17. Geile Pik

  Ja! Ik wil Curt Fortin en Jeffrey Wammes nog wel een keer zien. Geile gozers!

 18. Oembertoh

  @ 16.21 uur dan moet je net als ik eens naar de Nieuwe Meer of het Vondelpark gaan, daar lopen ze te cruisen.

 19. Edwin

  Jeffrey? Echt?

 20. dr phil

  kunnen ook la paai vragen met der bek open

 21. dr phil

  kunnen ook la patricia paay vragen met der bek open kan lekker veel in

 22. Marly van der velden Lover

  Paay heeft 5000 euro gegeven om mee te doen

 23. Mark

  Martin Bosma schijnt mee te doen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.