Eva Koreman bezorgd over nieuw leven als tv-ster

Eva Koreman vreest dat haar nieuwe carrière als tv-presentatrice ook nadelen met zich meebrengt. Dat zegt de 3FM-dj in een interview met het AD. Koreman wordt een van de drie gezichten van Jules Unlimited, het populair-wetenschappelijke programma dat na een jarenlange afwezigheid weer terugkeert op tv. Voor de radio-dj betekent dat een kennismaking met het medium televisie. “Mijn werkgever BNN-VARA vroeg me of ik eventueel tv zag zitten. Nou eigenlijk niet, was mijn reactie.”

Ze vond dat ze al genoeg in de belangstelling staat. “Niet dat ik tv niet leuk vind, het kwam gewoon nooit in me op. Ik had nooit de ambitie om beroemd te worden. En je denkt even: kan ik straks nog dronken naar huis wandelen? Wat als ik word gefotografeerd en in zo’n roddelblad sta? Überhaupt in de picture komen, vind ik al maf. We zien wel…

Het baart Koreman zorgen, al probeert ze vooral te genieten van dit nieuwe avontuur. “Ja, het gaat best snel allemaal“, zegt ze. “En er komen nog meer van die wonderlijke dingen aan.”

Ik ga nog een ander tv-programma presenteren. Ik mag nog niet zeggen wat, anders wordt mijn baas boos. Maar het heeft iets met muziek te maken“, besluit ze in het dagblad (via Blendle).

Michel Schnater

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen