EO blij met Voice-ster als Jezus

Dwight Dissels, die dit jaar de halve finale van The Voice of Holland haalde, gaat in april de Jezus-rol vervullen tijdens de jaarlijkse tv-show The Passion van de EO en KRO-NCRV. Dat heeft hij vrijdag bekendgemaakt tijdens de finale van The Voice of Holland. Michel Nillesen: hoofd televisie KRO-NCRV, vindt het leuk dat de populaire Voice-zanger is gestrikt voor zijn populaire tv-evenement. “We zijn erg blij met de keuze voor Dwight als Jezus-acteur dit jaar in The Passion“, zo laat hij weten.

Nillesen heeft een rotsvast vertrouwen in de kwaliteiten van Dissels. “Hij heeft zijn kwaliteiten bewezen tijdens The Voice en we zijn ervan overtuigd dat hij dit gaat voortzetten in de zevende editie van The Passion in Leeuwarden.

Het grote publiek zal de combinatie Dwight Dissels en The Passion logisch in de oren klinken. Regelmatig liet hij zien zijn geloof en muziek moeiteloos te kunnen combineren. Bovendien weigerde hij in The Voice te zingen over seks.

Arjan Lock, de ondeugende directeur van de EO, verwelkomt Dissels dan ook met open armen: “De cast zal dit jaar meer dan ooit verbinding uitstralen. The Passion verbindt mensen vanuit verschillende achtergronden en met een verschillende afkomst. Dat is de kracht van het tijdloze verhaal van het lijden, sterven en opstaan van Jezus waar ontzettend veel mensen hoop en troost aan ontlenen.

The Passion is op donderdag 13 april om 20.30 uur live te zien op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen