‘Do nieuwe coach The Voice of Holland’

Zangeres Dominique van Hulst, beter bekend als Do, volgt mogelijk Guus Meeuwis op als coach in The Voice of Holland. Dat schrijft het AD op basis van een fragment dat donderdagmiddag werd getoond in RTL Live. Aan het eind van de uitzending kondigde Albert Verlinde Do aan als studiogast bij Koffietijd op deze vrijdag en daarbij werd een foto van Do in een The Voice-stoel getoond. “Mogelijk werd met de foto haar deelname aan The Voice per ongeluk verklapt“, aldus het AD vandaag.

RTL wil nog niets bevestigen. “Over de samenstelling van de coaches van The Voice of Holland is nog niets bekend“, aldus de zender.

Xenia Kasper, de manager van Do, laat weten: “Het zou misschien zo kunnen zijn, want Do heeft veel verstand van muziek en is om die reden en wat persoonlijkheid betreft meer dan geschikt om The Voice-coach te worden. Ik sluit niet uit dat ze het zal worden, maar kan er nog niets over bevestigen.

Do is bekend van een liedje dat ze vijftien jaar geleden opnam: een cover van de Bryan Adam-hit Heaven.

De verwachting was tot nu toe dat Meeuwis zou worden opgevolgd door Anouk, die voor twee seizoenen van The Voice tekende, maar er slechts één heeft gedaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen