Dave en Donny Roelvink in nieuwe realityserie RTL 5

Dave Roelvink keert terug met een realitysoap op RTL 5. Dit keer niet met zijn vader Dries, maar met zijn broer Donny. Dat hebben de twee vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het is een logisch vervolg op De Roelvinkjes en op zijn internetsoap, zegt Dave. “Misschien weten de mensen het wel: we hebben drie jaar geleden De Roelvinkjes op tv gehad. Dat was zeg maar om mij als ontspoorde tiener op de rit te krijgen. Dat is inmiddels volgens mij best wel gelukt“, aldus de realityster.

Daarna volgde de internetserie. “RTL zat toch na te denken over een deel twee. We hebben eerst mijn internetserie Dave Het Huis Uit gehad op RTL XL. Dat werd op zich leuk bekeken. Toen dacht RTL: we gaan wat nieuws doen en wat zouden jullie leuk vinden?

Daar hebben ze in huize Roelvink goed over nagedacht. “Donny is helemaal gek met trainen en heeft een hele metamorfose ondergaan: hij was papperig, maar nu niet meer. Toen dachten we: hoe kunnen we het leuk combineren?

De soap mixt de levens van de broers. “Alles wat hij heeft, heb ik niet. Toen dachten we: laten we een tent openen waarin we overdag een healthy lifestyle hebben waarbij hij de proteïneshakes voorschotelt en bootcamps geeft en gezonde maaltijden serveert. Om een uur of vier gaat het borreluur beginnen en dan wordt het feest met Dave. Dan gaat de club open. Het is in dezelfde ruimte.”

Dat is het idee: overdag gezond leven, zodat je ’s avonds alles aankan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen